Univerzalni Nos, Lase Obrezovanje Pinceta Iz Nerjavnega Jekla, Obrvi, Nos Cut Manikura Obraza Obrezovanje Ličila Škarje Dropshipping


Oznake: škarje po meri, pro las škarje, obrvi svinčnik, tesoura cabeleireiros, cocktail znak, children sissors, ts pincete, doma lase obrezovanje, kanpeki nego psa škarje, poudariti obrvi pincete.

€2.12 €2.86
  • Na zalogi
  • w158960



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Večfunkcijsko Krog-konico Nosu Lase Obrezovanje Pincete
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Blagovna Znamka: isfriday

REVOLUCIONARNA NOS, LASE OBREZOVANJE PINCETA ONSTRAN DOMIŠLJIJE!

* Revolucionarna Obrezovanje Tweezer

Popolnost lahko enostavno uničil, da se en sklop nosne dlake štrli.Poskusi odstraniti nosne dlake za skubljenje ali rezanje s škarjami lahko povzroči draženje kože, okužbe, in brazgotine.Varnost je za nas zelo pomembna, zato je ta revolucionarna Obrezovanje Tweezer nima lopatic na vse, da bi preprečili morebitne reze v kožo.Kljub temu, da nima lopatic, Obrezovanje Pinceto lahko dosežemo izjemne obrezovanje rezultate, z našo Posebno tehnologijo.NI BOLJ BOLEČE VLEČE NEPRIJETNO, NOS, LASE!

* Odlična & Premišljen Darilo

Iz 304 kirurški iz nerjavečega jekla, Obrezovanje Pincete so odporni na rjavenje ali korozije.Vzdrževanje higiensko zadovoljstvo in trajnost, ki jih preprosto speremo z vodo po uporabi in malo nege šok ali vpliv.Odlično darilo za nego nos, lase brez bolečin ljubeč fantje, sodelavci in skrb očetov tam!

Skoraj vse, kar lahko pričakujete od Obrezovanje Pinceto, se izkaže za uspešno, varno in enostavno za uporabo in ne potrebuje za skrb glede prihodnjih narazen, tako kot druge škarje.To je prenosni in to ni ostre na vse, vendar je zelo enostaven za rez.To je neverjetno, kako postane cut off, čeprav je sploh ne imeti rezilo.To ni tako oster, da je dobra tudi za otroke in enostaven za prevoz za potovanje.

- LawrenceGriffin FUNKCIJE ● Odlično Izdelave

Ugrizni Se Tesno Prilega & Gladke Robove In Enostaven Obrezovanje

● Visoko kakovostnega Nerjavečega Jekla

Anti-korozijska & Trajne & Ohraniti Lesk

● Človekovih Krog polsti Design

Lahko odreže fine dlake & ne poškoduje kože

● Enodelni Ročaj

Prihranite Trud & Udoben Oprijem & Enostavno Ne Sodijo Off

● Lahka Zasnova

Vsestranski & Ni Enostavno Deformirana

OPIS ✔️ VARNO TRIM

Opremljen z okroglo rezilo nasvetov, ki so varni za nos in ponuja zelo diskretna posnetek!Lahko hitro in varno odstranjevanje dlak brez tveganja zarez in draženje kože, ki jih le dajanje krog vodja del v notranjosti nosu, medtem ko risanje kroga. ✔️ ENOSTAVNO IN BREZ BOLEČIN

Brez baterij, brez polnjenja, ne pa tudi ogledalo, je potrebno!Nasvet obroč, ki deluje kot škarje, je videz pinceto, vendar brez ostrino.Nič več vleče & puljenju!Vam pomaga, da trim nos, lase brez bolečin.

✔️ ANTI-RJA & TRAJNE

Izdelan iz 100% brušenega nerjavečega jekla 304 z odlično trpežnost, brez rje in zasnovan tako, da traja vse življenje.To brivnik funkcije, elegantno iz nerjavečega jekla videz in ne bo nič ali dent.

✔️ VEČNAMENSKIH

Nos ni edino področje, ki je to brivnik lahko uporablja.To je primeren tudi za vaša ušesa, brada, in sideburns!Za ženske, Je lahko hitro trim dlak in je idealen za bolj občutljivo podrobnosti, kot so oblikovanje obrvi.To varno brivnik je uporaben tudi za potepuške dlake na telesu, za fantje in dekleta!

✔️ NEPREMOČLJIV & PRENOSNI

Je vodoodporen, da bo čiščenje enostavno in se lahko uporablja v ali iz tuš.Svoje majhnosti in varno načrtovanje pomeni, da ga lahko nosite v aktovki ali jakno žep diskretno.Zaradi tega je idealen za popotnike in vozači.

✔️ NEGO VODNIK

Grdo in neprijetno, nos, lase prekoračitev je bilo skupno in problematično vprašanje za mnoge ljudi.Ti nos dlake je lahko tudi poskrbeli za hitro in udobno!Nos Lase Obrezovanje Pincete so kot nalašč za prefinjene moderne ljudi, ki so brezhibno urejene in iščete več polirani izgled!Prav tako, se lahko enostavno in pametno idejo, darilo.

SPECIFIKACIJA ●Material: Nerjaveče Jeklo

●Teža: 13 G / oz

●Velikost: 9.5 × 1 CM / 9.5 x 4.5 cm

●Barva: Srebrna

● Vsebina Paketa: Večfunkcijsko Obrezovanje Pinceta× 1

OPOMBA & SERVICE ** Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

** Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

** Če obstaja kakršen koli problem z izdelkom, vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo zagotovila vrnitev garancije in poprodajne storitve za vsak proizvod, prodamo.


Maydalene
2021-05-10
5/5
As in the image They came fast now we'll have to try them
Mustangdriver003
2021-06-25
2/5
dosn't work properly

Napiši mnenje

Podobni izdelki