2021 Vroče Novih Eid Mubarak Baloni Happy Birthday Ballon Islamske Doma Dekoracijo Ramadana Muslimanskih Festival Svate Dobave


Oznake: ramadan tableware, flis sleepwear ženske, jar šatulji, bazin dubaj, arabskem umetnosti, dekoracijo pomoči mobarak, po meri dekoracijo eid, imena allah dekoracijo, barva šablona, arabski eid mubarak dekor.

€0.67 €0.97
  • Na zalogi
  • w160814



  • Poreklo: CN(Izvora)

Eid Mubarak Baloni Muslimansko Novo Leto Ramadana Muslimanskih Festival Stranka Dobave

Funkcija:

Vsak balon ne bo plovec, ko se napolnijo z zrakom.To je lahko poletel z vodik ali helij.Stroške vodik je nižja, vendar je zelo nevarno, ko naleti na ogenj.Ko je polnjenje vodika, morate ostati stran od ognja vir.Helij je inertni plin.Visoki stroški, vendar zelo varno. (Z ročno črpalko in stopala črpalka napolnjena z zrakom, in balon ni float

Bodite pozorni na polnjenje.Priporočljivo je, da push in korak na napihljivi naprave, ki lahko nadzira višino inflacije.Aluminij film baloni so na splošno napolnjene s približno 70%.Ne napihne preveč povzroči balon škodo, vplivajo na uporabo in povzroči balon odpadkov!

Zaradi narave balon kože sama, je ugotovil, da je balon, ki bo imel neuspehov približno 3%.To je težko za nas, da preverite, če je dobavljen.Normalno je, da obstaja vsaj 1-2 v paket (50 kosov).Ker je obremenjen s kavo, to ni tako natančen, kot ročno štetje, vas prosimo, da skrbno če ste mislih!

Specifikacije:

Material: Lateks

Oblika: okrogel

Barva: kot prikazano

Velikost: 12 cm

Količina: AB-12pcs/vrečko, CD-15pcs/vreča (kot je prikazano na sliki)

Paket je vključeno:

1set X Baloni

Opombe:

1. Zaradi razlik med različnimi prikazi, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo vam, da slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje.Hvala!


Napiši mnenje

Podobni izdelki