SOULLOVE Disney Alice v Čudežni deželi Mačka Cheshire Čar ustreza Pandora Čare Zapestnice-925 Sterling Srebro Kubičnih Cirkonij Noge


Oznake: xr popsocket.

€12.71
  • Na zalogi
  • w16142



  • Certifikat: Da,
  • Fine ali Moda: Fine
  • Element Teža: 0.16 Ounces
  • Blagovna Znamka: pandora
  • Poreklo: DK(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Biseri

✿Koncept

Pojdite v zajčjo luknjo od svoje najljubše otroštva zgodbe s to roko-končal Disney Mačka Cheshire čar Disney x Pandora Priljubljene serije.Ustvarjen v sodelovanju z Disney je v hiši igrača design ekipa, cat ' s design je osredotočen na povečano glavo in manjša telesa, ki poudarja njegov skrivnostni nasmeh.Cheshire Mačka sterling srebro čar značilnosti strani-uporablja emajl podrobnosti, kot tudi njegov podpis črtasto obleko.Nosite z vaših najljubših Disney x Pandora čare, da ustvarite svoj lasten slog avanturo.

✿Materiala

Najbolj priljubljenih svetovnih srebrne zlitine, naše sterling srebro je sestavljen iz 92,5-odstotna srebro in 7.74% drugih kovin (kot sta baker), vsebuje niklja, svinca in brez kadmija-brezplačno in hypoallergenic.Ta mešanica je odlična za nakit, ker ohranja barvo, lesk in težo srebra, medtem ko močno izboljša vzdržljivost vašega zapestnice.

✿Primerna za Zapestnico & Ogrlica

Luknjo velikost: približno 4,5 mm.Združljiv z 9 mm evropske čar, zapestnice in ogrlice.Združljiv z kača verige zapestnico, fit pandora čare zapestnice, primerni za oba ogrlico in zapestnico.

✿Nakit Darilo

Najboljši nakit, darilo za mamo, ženo, babica, sestra, hči, dekle, prijatelj, prijatelji, sami za rojstni dan, Božič, materinski Dan, Valentinovo, Obletnico Dan, Zahvalni dan.Diplomi darila, poročna darila ali druge posebne priložnosti bi radi, da bi nepozabno.

✿100% Garancijo Na Zadovoljstvo

Če je okvara ali če ne boste zadovoljni z izdelkom, vam bomo zamenjavo ali vračilo to.

✿Vzdrževanje Nasveti:

1. Prosimo, da se prepreči stik z kislimi in alkalnimi jedke snovi.

2. Prosimo, da se prepreči praske na površini.

3. Boste lahko preprečite stik s parfumi, losjon za telo, lase sprej ali druge kemikalije, ki lahko vplivajo na sijaj kovine.

4. Prosimo, da se prepreči, ki jo nosi, ko boste znoj veliko, kopanje ali spanja.


Napiši mnenje

Podobni izdelki