Prevleke Za Xiaomi Mi Polje S/4X Mi Pametni Daljinski upravljalnik TV Boxs Primeru Za Xiaomi Silikonski Shockproof Zaščitna Prijazen do Kože Nova


Oznake: official xiaomi, doma smart, tv, lg tv, mi tv, garažna vrata daljinski krmilnik, air miška c120, mi stick, polje tv, ev pad.

€2.25
  • Na zalogi
  • w16166



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Brezžična Komunikacija: bluetooth
  • Blagovna Znamka: centechia
  • Uporaba: Univerzalni
  • Certificiranje: Noben

Opis:

Funkcija:

Popolna zaščita: izdelana iz visoko kakovostnega silikona da bi preprečili izgubo nazaj in baterija daljinskega upravljalnika.Otrokom preprečuje odpiranje nazaj in igranje na; učinkovito preprečevanje praskami, udarci, vibracije in poškodbe.

Enostavno iskanje: lahko enostavno poiščete na noč, kar je lažje najti kot črna; oblikovan je z različnih barv, in če si mix več upravljalniki skupaj, ga je mogoče identificirati hitro, kar prihrani veliko časa.

Enostavno oprijem in namestitev: Ta daljinski kritje sveti v temi, zelo nežno, in nazaj, je zasnovan z anti-slip valovanje, ki ponuja bolj udoben oprijem v primerjavi z ločeno oddaljeno.

Odlično tekmo: Ta daljinski pokrovček se tesno prilega, z luknjami, ki se vrstijo v vrsti.Debelina je ravno prav.Lahko jasno gumb, brez občutek gumb.

Glede teže in manj spusti: lahki silikonski rokav, preprečuje nehoteno padec in poveča oprijem daljinski upravljalnik, maksimalna zaščita Anti-slip, dustproof, tanke in .

Specifikacije:

Specifikacija:

Material: silikon

Barva: Črna, Modra, Rdeča, Sijoča modra, zelena Svetleča

Velikost izdelka: 155 * 40 * 17 mm/6.1*1.57*0.67 v

Uporablja model: za Xiaomi Mi Polje Daljinski upravljalnik

Paket Je Vključeno:

1*Daljinski upravljalnik Primeru

Opombe:

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.


Skyquest10
2021-06-14
5/5
Thank you! Excellent case, quickly came, I recommend the seller!
Bolotov1500
2021-07-13
5/5
The cover came up perfectly!
Kimtaubensee
2021-07-08
5/5
Лучший чехол
Alik Bessonov
2021-06-21
5/5
Super-pupper men fast delivery!

Napiši mnenje

Podobni izdelki