X7AA Propeler Imetnik & Alternativnih Rezila za Mavic Zraka, 2/2S ,Brnenje Kraki Propelerji Varnostno kopiranje in Zaščito fixator Stabilizator


Oznake: JJRC, rezilo edini, tampon, bmw s1000rr motorja, fantomsko napajanje, fimi x8se 2020, rezilo čevlji za moške, men shoe sport, RC390, fotoaparat brnenje fpv.

€5.11 €6.39
  • Na zalogi
  • w16374



  • Brezpilotna Letala Dodatki Tip: Propeler
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Združljiv Brnenje Blagovne Znamke: DJI
  • Paket: No
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Certificiranje: Noben

X7AA Propeler Imetnik & Alternativnih Rezila za Mavic Zraka, 2/2S ,Brnenje Kraki Propelerji Varnostno kopiranje in Zaščito fixator Stabilizator

OOTDTY

Značilnosti: 【Imetnika in Zaščitnik】Propeler Imetnik Trak za MAVIC Zraka, 2 /2S učinkovito gospodarstvo in varovanje propeler med skladiščenjem.

【Lahki, Rezila】Vsako rezilo iz PC materiala ,ki je bil natančen dinamično ravnovesje pregled, tako letalski hrup je nižja.

【Večja Učinkovitost】Vsako rezilo svetlobe in vrhunsko , ki ima večje aerodinamične učinkovitosti in nižjo porabo energije, izboljšuje življenjsko dobo baterije.

【Enostavno Namestitev】Enostavno namestitvijo s preprosto pritisnite in twist za baldes repalcements.Nosilec je pritrjen z bucke-up.

【Prenosni Shranjevanje】 Dal Mavic Zraka, 2/2S v Vrečko za shranjevanje z imetnikom trak brez odstranjevanje vijaka, ki je priročen in hiter.

Specifikacija: Material: Nylon-Krpo in PC

Rezilo Barva: Iver Robovi / Zlato Obrobljena

Imetnik Barva: Črna

Velikost: Cca. 38x2cm/15x0.79in (Rezilo Pasu), 18.3 x 9.7 cm/7.2x3.8in (Premer Rezalne × Igrišču)

Teža: Pribl. 38 g /1.34 unč

Združljiv: za Mavic Zraka, 2/2S Brnenje

Paket Vključuje: 2 Kos Propelerjem Imetniki

4 Kos Propelerjem Rezila

1 Kos Priročnik

opomba: 1.Prosimo, dovolite +/- 0-1g , +/- 1- 3cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden bi.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

3.Vse brnenje Mavic Air2/2S ni vključen.


Napiši mnenje

Podobni izdelki