Intraoral Imaging System Digitalno X-Ray Zobni Senzor Rvg Zobni Senzor


Oznake: ac senzor, zobni laboratorij, cadans senzor magene, lidar skener, senzor parkirni sistem, razdalja senzorja nepremočljiva, zobna nitka imetnika, bme280, bend senzor, Senzor.

€512.33 €931.52
  • Na zalogi
  • w16406



  • Številka Modela: SMART-I
  • Blagovna Znamka: FSVIMEL
  • Material: Plastični
  • Commodity Quality Certification: FDA, GS, 3C, UL
  • Poreklo: CN(Izvora)

Poceni Cene, Visoko Kakovost Intraoral Imaging Sistem, Digitalni Zobni Senzor X-ray Zobni Senzor Rvg Zobni Senzor

Funkcija

Neposredno lmaging & Visoka Učinkovitost

Celotno imaging postopki, ki gredo neposredno iz pridobivanje podatkov za takojšnjo prikaza slike in branje.NI potrebe za vsako ploščo reader.

USB Povezava & Optimalen Potek dela

USB povezave na računalnik podpira razsvetljave-hiter prenos podatkov in omogoča, da v realnem času za slikanje.Uporabniku prijazna tudi pomaga optimizirati tok.

Stroškovno Učinkovito

Naš senzor/detektor je popolnoma digitalno, brez potrebe za obdelavo filmov.Poleg tega je naš photon-štetje detektor je izdelan s standardno microelectronics procesom proizvodnje, tako uživajo precejšnjo stroškovno prednost.

Počistite Zaslon

Širok dinamični razpon in visok kontrast ločljivost delati skupaj, da bi neprimerljivo cdarity za oba zoba in subtilne podrobnosti o mehkih tkiv.

Ime:Zobni Senzor

Detektor Tehnologije:Photon-štetje

Senzor Velikosti:21*21mm2

Kontrast Ločljivost:16bits

Povezava:USB

Senzor Dolžina Kabla:3m(raztegljivi)

Sistem Za Podporo:Windows 7,8,10

Dongguan Veliko Življenjsko Medicinske Opreme Co., Ltd je strokovno podjetje, ki je specializirano za raziskave in razvoj,proizvodnjo in trženje dentak opreme .Naš glavni izdelek vsebuje Visoke in nizke hitrosti handpiece ,LED Zdravljenju svetlobe, Scaler , Zobozdravstvene enote , Zdravnika stol , brez Olja kompresor za zrak ,Zobno Nitko ,Sterilizatorji in Zobne dodatna Oprema,itd'Superior kakovosti, resonable ceno in zadovoljivo sevrice " je naše pinciple .Smo iskreno veseli, da sodelujejo s podjetji iz celega sveta za vzajemno korist sodelovanja podjetja z bleščečo prihodnost.


Napiši mnenje

Podobni izdelki