Stanja Callus Blazine Čevlji Pete Pad Pene Krog Toe Foot Koruza Bunion Ščitnike za Goleni 4 Vrste 15pcs


Oznake: črna butler manga, čevelj silicij, blazine stopala, metatarzalnem zaščitnik, bjd manga, foot pad, toe zaščitnik, frizerski sharp, pad toe, studio bel.

€0.57 €0.83
  • Na zalogi
  • w16543



  • Številka Modela: kot pic
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Stopala Obliž
  • Blagovna Znamka: HNKMP

Značilnosti

Zaščitite svoje noge in prste, od boleča kurja očesa kritnega v naši debel, spodbudno Koruza Blazine.Naše Koruze Blazine lahko pomoč pri kritju bolečih ali občutljivih kurja očesa, tako da boste lahko teči, skakati, igra, delo in uresničevanje le-ta ne povzroča več nelagodja.

Opis

- Barva: Nude

- Material: Goba.

- Velikost: Kot na sliki

- Glavna funkcija: mehke pene, callus blazine so koristni za zmanjšanje čevelj pritisk in trenje, zaščito prstov in noge dobro, se lahko uporabljajo za sprehod, jog, premikanje, in poskrbite, da vaša stopala bolj udobno.

- Mehak material: iz kakovostnega lateksa mehke pene, materiala, udoben na dotik, prilagodljiv in nepremočljiva, trpežna dovolj dolgo uporabo.

- Priročno za uporabo: enostavno, da se držijo s samolepilnim design, lahko ostanejo v veljavi trdno in se ne bi premaknili vse dan, vodoodporni material zagotavlja, da ne bi bilo namočeno z znoj.

Paket vključuje: 1sheet Blister Mavca

Opomba:

1.Prosimo, da se zaveda, da je zaradi vašega računalnika zaslon zaslon barvni imajo lahko nekatere razlike med sliko in pravi element.

2.Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.

3.Ko boste dobili točke,če so kakršne koli težave,se obrnite na nas.


Napiši mnenje

Podobni izdelki