Živali Lesene Puzzle Edinstveno DIY Sestavljanke Darilo Za Odrasle, Otroci Uresničevanje Roke-na Sposobnost Zahtevna Igra Puzzle Dekoracijo


Oznake: notting, les čip za plovila, titus alexius, lesena, northrop grumman, glas lesene sestavljanke, kogitsunemaru, kompleks lesene sestavljanke, čarobne lesene sestavljanke, veliko lesene sestavljanke.

€8.47 €12.10
  • Na zalogi
  • w165532



  • Vrsta Izdelka: Les DIY Paket
  • Poreklo: CN(Izvora)

DIY Unikatne Lesene Sestavljanke, Uganke

Značilnosti:

1. Narava-tematskih puzzle igro.Uživajte sproščujoče časa s to skrivnostno sova puzzle!Obstaja več velikostih, naše lesene sestavljanke, ki je iz majhne koščke oblikovan kot savane živali in rastline.

2. Formaldehid-brezplačno basswood materiala, gladko površino zdravljenje, kakovostna, trpežna in odporna proti koroziji, in zaščitna plast po okolju zaščitno barvanje zdravljenja.Lahko hranijo desetletjih, je visela na steni, ali prenesti na druge, da cenijo.

3. To lahko spodbujajo oči-roke, koordinacije, izboljšanje koncentracije, potrpežljivost, logičnega mišljenja in spretnosti za reševanje problemov.Vas bo zmedlo z možgani uganke ta sestavljanke igre ves dan.

4. Iščete premišljen rojstni dan ali praznik darilo?Te edinstvene lesenih uganke so odlična izbira!Navedite vaše ljubljene ur zabave.

5. Sestavljanke uganke, pomiri um in sprožijo ustvarjalne meditacije članice.Igrajo naše ustvarjalnosti, najbolj dragoceno, starš-otrok igra.Intelektualna igra za odrasle in otroke.Dobra izbira za rojstni dan in Božična darila.

Specifikacija:

Barva: barvna

Material: basswood

Velikost:

o 35x21cm/13.78*8.27 v (nekoliko večje od A4 list)-187 kosov-srednje kompleksnosti

o 23x15cm/9.06*5.91 v (nekoliko večje kot A5 list)-101 kosov-povprečna zahtevnost

Seznam Vsebine:

Sova Jigsaw Puzzle Igrača*1 Polje


Napiši mnenje

Podobni izdelki