MOFI-Dual-OP Phono Ojačevalec(MM) RIAA-PCB


Oznake: Avdio Crossover, tube preamp, pcb avdio ojacevalnikom skupaj, spa spodnje perilo, phono, stereo močnostni ojačevalnik pcb, phono pre-amp riaa, preamp, phono pre-amp, močnostni ojačevalnik pcb design.

€5.08
  • Na zalogi
  • w16822



  • Certificiranje: Noben
  • Blagovna Znamka: MOFI AKUSTIKA
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Compatible Audio & Video Equipment Style: Professional Audio Equipment, Ojačevalnik

Dobrodošli v MOFI-Akustika trgovini.Da bi zagotovili boljšo izkušnjo nakupovanja, naj mi pojasni teh informacij, da bi se izognili nepotrebnim inconvinience: 1. Vsi izdelki v trgovini niso vključeni: carinskih dajatev, carinskih pristojbin in davkov.Brez posebne zahteve, vam bomo razglasi, da jih glede na ceno izdelka. 2. Upamo, da boste lahko razumeli ustrezne davčne politike vaše lokalne navade.Mi ne sprejemamo vaše zavrnitev za blago, ki zaradi carinskih davčna vprašanja; (v nekaterih državah, je platforma, ki ima možnost, da se pre-zbiranje tarife) 3. Da bi ne vpliva na vaše prejemu blaga, po nakupu blaga, prosimo, bolj pozorni na podatke, kot so e-pošte, platforma sporočila, itd.Če obstaja kakršen koli informacije o nejasen naslov ali logistike politične spremembe, vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času, in se veselim vašega odgovora.

Tiskano Vezje Projekta

1、Polikloriranih, ki se prodajajo v trgovini ne vsebujejo nobenih sestavin, in bi si jih pripravite sami. 2、Za dokončanje tega projekta, visoka raven znanja o elektroniki in bogate izkušnje v smislu spajkanje in testiranja, ki so potrebne. 3、Zaradi časovni pas in jezik komunikacije omejitve, smo lahko zagotavljajo le omejeno tehnično podporo, in boste morali rešiti težave, ki jih sami. 4、 ne moremo zagotoviti informacije, razen izdelek uvod strani.

MOFI-Dual-OP Phono Ojačevalec(MM) RIAA-PCB Projekta

Tehnološki poudarki all-in-one design, enotni-točke za ozemljitev, tla odpornost je blizu 0.02 ohm upor vrednost, nizko noisedesign PCB je Mala mini Dvojno op amp načrt, lahko zamenjate različne op ojačevalniki, da predstavi različne zvoku.

Shematski & ključna točka razhroščevalne

PCB prihaja s komponento parametrov za enostavno namestitev.Smo nanaša samo na shematski prikaz ojačanje del vezja.Če potrebujete celotno vezje parameter, prosimo, preberite komponenta vrednost s PCB, ki jih sami; ne moremo zagotoviti dodatno.prosimo, da test točka napetost dovolj blizu, da to, +-20% je tudi dovoljeno.

Seznam delov

Navodila

Ker PCB luknje so prekrita z, morate le, da spajka deli iz dna krovu.Ne vrtanje ali povečate luknje, ker, da bi se škoda po-plating.Čisto obeh straneh prazno PCB s papirnato brisačo in izopropil alkohol ali elektronika tok odstranjevalec, nato spajkanje komponent na krovu, začenši z najnižjo profil deli.Preverite, ali pravilno del gre v vsak položaj na vezje.Ukrep je vsak upor s svojim multimeter, da preverite, ali je pravilno vrednost.Čiščenje spajkanje tok ostanek odbor z izopropil alkohola (ali elektronika tok odstranjevalec) in čopič.Pregledati vse povezave, na primer s spajkanjem skrbno, uporabite povečevalno steklo, da poskrbite, da ne obstajajo spajkanje mostov ali hladna, na primer s spajkanjem sklepov.Uporabite multimeter v ohmih obsegu, da preverite, ali kratkimi stiki.Najmanj, kar morate preveriti, da V+ in V - DC vhodov niso že na tleh, ali drug drugega, in da proizvodnja ploščica ni že do tal.Popravi vse napake, preden nadaljujete na naslednji fazi.

Pics

PCB


Napiši mnenje

Podobni izdelki