WUTA Usnje Rob Beveler PRO Skiving Obrti Delovnih Orodij M390 Die Jekla Ebony Ročaj Noža Edger Creaser Skiver na voljo 6Size


Oznake: nož m390 jekla, m390 mini zložljiv nož, odeja orodje, skiving stroji, komplet orodja, nož titanium, usnje skiver orodje, plovila usnje, fringe usnje stroj, rezalnik papirja.

€55.93 €86.05
  • Na zalogi
  • w17038



  • Ime: Usnje Rob Beveler M390
  • Blagovna Znamka: WUTA
  • Funkcija: Strokovno Načrtovanje,
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Uporaba: usnje rob skiver
  • Številka Modela: Leather Edge Beveler
  • Material: M390 DIE STEE+EBONY ROČAJ
  • Nastavite Vrsto: Da,
  • Vrsta Debelo: No

Specifikacija

Ime: Strokovno Usnje Rob Beveller

Znamka:WUTA

Material: M390 Jekla Nož Telo, Ebony Ročaj, Medenina Hoop

Trdota: HRC60

Specifikacije: 6 velikosti so na voljo

Značilnosti

1----Prinese popoln krog Usnje rob-izvira iz visoko natančno numerično krmiljenje žlebov.Po številnih testov, smo rešili problem praske na dno utora.In ob istem času, je zagotovljeno, da oblika usnje, rob je popolnoma okrogle, potem ko je razredčen.

2----To je bil brušenje brez mrtvih konča in ogledalo poliranje-tako moč in izjemno ostrino.To je bil ročno poliran s mojster z dolgoletnimi izkušnjami, ki traja dolgo časa.Uporabo, lahko dobite čist in gladek rob, ki je odlično udobje za kasnejši usnje rob obdelave.

3----Strokovno chamfering rob beveler-vrhunsko zmogljivost, eleganten videz, visoki stroški, vendar pa je vredno, to je naša opredelitev poklicne usnje orodja. "V tem trenutku uživate v svilnato gladkost", to je pravi občutek usnje mojstra po testiranju to orodje.

4----M390 jekla, ki je eden izmed najbolj priljubljenih in najbolj uspešne vrste jekla na trgu, ima ostrino zadrževanja.M390 je tako obrabo odporen je tudi pravilno vzdržuje obliko roba.Kot tak nož izdelan iz M390 jekla bo ohranila svojo ostrino zelo dolgo časa.To pomeni, da vam ni treba izostriti svoj nož, kot pogosto.Ne samo veliko, ker ostrenje vašega nož je potreben čas, ampak tudi zato, ker to pomeni, da je vaš nož bo trajalo dlje.Po vsem, bolj pogosto ga izostri vaš nož, hitreje bo izrabila.Ni mogoče izostriti rezilo nad svojo polno višina: rezilo, ki bo postal predebel za rob.To pomeni, da ne bo tako enostaven za uporabo.

Poleg ostrino hrambe M390 je nekaj druge fine kvalitete.To lahko utrjene, da relativno visoko trdoto, ne da bi poškodovali hitro.

5----SMEREH-Po beveler usnje rob, veljajo z florenole zdravljenje agent ali edge kote Pro.Po potrebi ponovite za gladek rob.Rub nežno za bolj sijoča konča.

Dobrodošli na debelo !

Dobrodošli, da spusti kakršna koli vprašanja, nas, hvala za videti!

Brušenje brez mrtvih konča in ogledalo poliranje

Obe moč in izjemno ostrino.To je bil ročno poliran s mojster z dolgoletnimi izkušnjami,ki traja dolgo časa.Visoki stroški, vendar pa je vredno, to je naša opredelitev poklicne usnje orodja.


Bxilolog1979
2021-06-29
5/5
Sharp, polish, love it
Mutchie 31
2021-06-23
5/5
Serious tool. Very happy
Hjvfyjkmuf
2021-06-25
5/5
Excellent product and very compliant with my leather fillet

Napiši mnenje

Podobni izdelki