4/8/10 Kosov Set Hrane Kuhinja Škatla za Shranjevanje Vakuumski Pokrov Organizator Posodo Pregleden Zaprti Pločevinke, Plastične kuhinjski pripomočki


Oznake: hrana za shranjevanje posode set, svetleči v temi v prahu stroncij aluminate, kuhinja orgle, skladiščenje hrane, , keramični lonček komplet, kuhinjsko perilo shranjevanje, polje orodje, polje kuhinja, zračni lonec, posoda, kape za shranjevanje posode.

€11.13 €22.25
  • Na zalogi
  • w17214



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Zdravo
  • Blagovna Znamka: HAIMAITONG
  • Material: Plastični
  • Zmogljivosti: 800ml, 1400ml, 1600ml, 2000ml, 2500ml, 2800ml, 4000ml
  • Značilnosti: Vlagi, Visoka Zmogljivost, Prihranite Prostor
  • Vrsta: Kuhinja Shranjevanje Steklenice, Hrana Posodo
  • Barve: Transparent + white
  • posode za hrano: rangement kuhinje
  • KUHINJA: kuhinja organizator in shranjevanje posode
  • Uporaba: Kuhinja polje, shranjevanje živil
  • Oblika: Rectangle

【Visoko kakovostnega materiala】-zrnje za shranjevanje posode je izdelan iz visoko kakovostne hrane-razred plastike.Hrana za shranjevanje posode ne vsebuje BPA in odobritve FDA, in ne vsebuje škodljivih snovi.Hranilnika toplote se lahko uporabljajo zdravo in varno.

【Večnamensko uporabo】-Vsako zrnje za shranjevanje posode je opremljen s silikonsko tesnilni trakovi in štirih merilnih ključavnice za zagotovitev, da se voda in zrak ne more vstopiti, tako kot za boljše zagotavljanje svežine in zdravja sestavine v hrani za shranjevanje posode, in da se žito razpršilnik vode in Zelo suho.

Rezervoar za shranjevanje testenine, riž, rlour, pes, mačka, hrano za hišne živali, kuhinja organizator.

【Edinstven design】-zrnje za shranjevanje posode je strokovno zasnovana in izboljšati, da se shrani prostor v shrambi.

Posode za shranjevanje hrane lahko enostavno postavi v omare, hladilnike in druge kraje, kjer želite postaviti to

Kvadrat, in je enostaven za čiščenje rezervoarjev.

【Brez tveganja naložb】-Naše zrn, posode za shranjevanje, bo zagotovo zmagali v svoji ljubezni.Če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na nas preko e-pošte.

Mi vam bo dala zadovoljiv odgovor v 24 urah.Če menite, da so današnji naložbe je brez vrednosti,

Mi bo celotno vračilo in lahko vodijo zrnje za shranjevanje posode.

【ŽITNIH POSODE za SHRANJEVANJE KOMPLET 10】- Ta izdelek vsebuje 10 posode za shranjevanje hrane enake velikosti, velikost vsakega shranjevanje kozarcev je (za 6,3 x 6 x 4 cm) in zmogljivosti je za 1,6 L. S 24 bonus za večkratno uporabo oznak, ki se uporabljajo za znamke shranjene hrane, pero.

【ŽITNIH POSODE za SHRANJEVANJE KOMPLET 10】- Ta izdelek vsebuje 10 posode za shranjevanje hrane enake velikosti, velikost vsakega shranjevanje kozarcev je (za 6,3 x 6 x 4 cm) in zmogljivosti je za 1,6 L. S 24 bonus za večkratno uporabo oznak, ki se uporabljajo za znamke shranjene hrane, pero

【ŽITNIH POSODE za SHRANJEVANJE KOMPLET 10】- Ta izdelek vsebuje 10 posode za shranjevanje hrane enake velikosti, velikost vsakega shranjevanje kozarcev je (za 6,3 x 6 x 4 cm) in zmogljivosti je za 1,6 L. S 24 bonus za večkratno uporabo oznak, ki se uporabljajo za znamke shranjene hrane, pero.

【ŽITNIH POSODE za SHRANJEVANJE KOMPLET 4】- Ta izdelek vsebuje 4 posode za shranjevanje hrane enake velikosti, velikost vsakega shranjevanje kozarcev je (za 9,3 x 9.1 x 4 cm) in zmogljivosti, 4L.S 24 bonus za večkratno uporabo oznak, ki se uporabljajo za znamke shranjene hrane, pero.

【ŽITNIH POSODE za SHRANJEVANJE KOMPLET 8】- Ta izdelek vsebuje posode za shranjevanje hrane iz (2.8 L X 2, 2 L X 2, 1.4, L X 2, kar je za 0,8 L X 2 ) 8-delni set.Velikost shranjevanje kozarcev je (2.8 L, 12 x 6 x 4 palčni) (2L, 8.1 x 6 x 4 palčni (1.4 L, 6 x 6 x 4 palčni) (za 0,8 L, 3,5 x 6 x 4 cm).S 24 bonus za večkratno uporabo oznak, ki se uporabljajo za znamke shranjene hrane, 1 pero.

【KAKOVOSTNIH MATERIALOV】- Žitna posode za shranjevanje iz visoko kakovostne hrane razred plastike, posode za shranjevanje Hrane BPA free in FDA odobrila, ne Vsebujejo škodljivih snovi, skladiščenje kozarci se lahko uporablja zdravo in zagotovljeno.

【VEČNAMENSKO UPORABO】- Vsako žito, posode za shranjevanje je opremljen s silikonsko tesnilni trakovi in štirih merilnih ključavnice za zagotovitev, da se voda in zrak ne more vstopiti v to, da se čim bolje zagotavljajo svežino in zdravje sestavin v posode za shranjevanje hrane in da žita razpršilnik zelo suha.Shranjevanje Kozarcev za shranjevanje testenine, riž, rlour, pes, mačka, hrano za hišne živali, Kuhinjski pripomočki.

【EDINSTVEN DESIGN】- žitna posode za shranjevanje je bila profesionalno oblikovana in izboljšati, Ki lahko shrani prostor v shrambi.Posode za shranjevanje hrane lahko enostavno postavi v omare, Hladilnike in druge kraje, kjer želite postaviti to, in za shranjevanje kozarcev je enostaven za čiščenje.

【NALOŽBE brez TVEGANJA】-Naša žitna posode za shranjevanje, bo zagotovo zmagali v svoji ljubezni.Če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na nas preko e-pošte.

Mi vam bo dala zadovoljiv odgovor v 24 urah.Če menite, da so današnji naložbe ni vredno niti centa, povrnili vam bomo celotni znesek, in lahko vodijo žitnih posode za shranjevanje.


Napiši mnenje

Podobni izdelki