Taktično L4 G24 NVG POKIMA Buljiti Nosilec za Čelado Night Vision Kovinski Nastavek Z Modularno kateri je daljnogled Most Dark Earth


Oznake: vrečko taktika, eset key, admin panel, l4g24 nvg gori, čelada nvg, fotovoltaičnih sistemov 14, emersongear, taktično daljnogled amazon, gopro čelada gori, nz.

€191.52 €239.40
  • Na zalogi
  • w174426



  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Sezona: Pomlad, Poletje, Jeseni, Pozimi
  • Barve: Dark Earth / DE
  • Funkcija 2: NVG POKIMA Buljiti Nosilec
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija 3: Kovine
  • Funkcija: Taktično Čelada L4 G24 Night Vision Gori
  • Funkcija 1: w/ Modularni Most kateri je daljnogled
  • Model: HN-5G24B-DE

*Barva:Temno Zemlja / DE

*Breakaway Funkcija omogoča, Mount, da Odmor pod Stresom, ali za Varno Zaklepanje v Kraju s pomočjo Breakaway Vzvod.

*Zaklepanje Spustite Vzvod, ki omogoča NVG višino, da je mogoče enostavno prilagoditi navzgor ali navzdol, nato zavarovano.

*Držalo, Spustite Vzvod, ki omogoča operaterju, da enostavno nastaviti zaželen način (breakaway ali zaklenjen), glede na operativne potrebe.

*Na kateri je daljnogled most sistem za Oasys SkeetIR in IR Patrol uporabnikom omogoča, da vodja-mount te toplotne monoculars za prostoročno uporabo.

*Mostu je popolnoma modularno.To je lahko konfiguriran za enojno ali dvojno optičnih uporabo.

*Mostu sistem vmesniki s standardno povezavi nosilcev, kot so priljubljena L4G24.(L4G24 ne vključuje)

*Omogoča individualno monoculars treba obračati navzven na način, ki daje gospodarskim subjektom možnost, da vodijo svoje kateri je daljnogled sistem kot oko.

*če se odločijo, obe enoti je mogoče obrniti navzgor iz poti, namesto, da obrnete buljiti gori navzgor.Druga prednost je ta lastnost je sposobnost, da se določi buljiti laskati proti čelado lupini površine, ko se je obrnil navzgor.

*Za vrtenje enot ravno proti čelada, operatorja za glavo nižji profil, kar močno zmanjšuje možnost poškodbe očala ali dobili visi na oviro.

*Če se uporablja v kateri je daljnogled način, Most omogoča omrežij inter-pupillary razdalje, s stop ploščo.To je enostavno prilagodi z thumbscrew in preprečuje optičnih vlaken iz overshooting oči, če se dajo v operativni položaj.

Paket Vključuje:Kovinski L4G24 NVG Mount + Modularni Most kateri je daljnogled

1. Naročila, bo ročaj pravočasno po plačilu preverjanja 2. Prosimo, poskrbite, da boste ime in priimek ,naslov,poštna koda pravilna. 3. Če ste v nujno ta paket, se obrnite na nas pred oddajo naročila, in izberejo svoje najbolj zadovoljiva dostave podjetja. 1. Če se želite vrniti ali zamenjavo izdelka, prosimo, pišite nam v roku 7 dni po prejetem paketu. 2. Vrnjeni izdelek mora biti v originalni embalaži in članice.Bomo dobili denar nazaj, ko smo dobili paket. (promet pristojbina ne vrača) 3. Čeprav imamo strogo in strokovni pregled posameznega izdelka in embalaže, ampak tudi ne morejo izogniti možnost poškodb med prevozom.Dobrodošli ste, da nas kontaktirate, za zamenjavo ali popravilo, če imate na žalost poškodovan stanju.


Marakuiya
2021-06-02
4/5
Seems really solid, little wiggle with just one piece added... Will see how it is once I add both nod and thermal

Napiši mnenje

Podobni izdelki