Iz nerjavečega Jekla Obraza Gua Sha Orodje Masaža za Obraz, Vrat Lepota Zdravje Proti Gubam Celulita Massager Obraz Tanke Lifting Nega


Oznake: gua sha jekla, za zdravje, silikonski obraza cupping, massag, guasha, magicool, gua sha glavnik jade, gua sha velike rose quartz, saude bucal, gua sha kamna.

€8.43 €18.31
  • Na zalogi
  • w182190



  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Uporaba: Telo
  • gouache za obraz: gua sha strgalo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: zoechic
  • Obraz Massager: Telo Massager
  • gua sha: Massager za obraz

Uporaba : Obraz

Podpora : Dropshipping

Tip : Gua sha masaža orodje

Barva : Kot slika

Funkcija 1 : prenosni face lift masaža

Izdelek Prednost:

1.Ultra gladko površino nikoli ne bo poškodoval kožo 2.Pomaga za lajšanje obraza napetosti in odvrne fine linije in gube. 3.Imejte elastičnosti kože, spodbuja prekrvavitev in vključevanje naravne energije. 4.Narava jade Xiuyan Massager ostane hladen občutek tudi v vročem stanju, ki omogoča nemoten in udoben občutek.

Uporaba:

1. Med strganje delovanje obraza lepota in zdravstvene nege, tehnika naj bo luč in glavni namen je, da make up.Pred guasha, veljajo nekateri lepota losjon ali negovalne kreme za obraz, kot guasha losjon za kožo tenderizer, itd.Po guasha, veljajo vročo brisačo za obraz, medtem ko 2. Gua Sha za obraza lepota in zdravstveno varstvo se lahko izvaja enkrat na dan, Deset krat za eno potek zdravljenja zdravljenja so ločeni za en teden.Če že vztrajate na več načinov zdravljenja, boste prejeli zadovoljivih rezultatov.Gua sha vključuje ponavljajoče pritisk udarcev nad maže kožo z gladko robovi instrumenta.Koža je običajno namazani z masažno olje in pogosto keramičnih Kitajski, juho, žlico je bil uporabljen, ali pa tudi rabljena kovanec, tudi osla živalskih kosti, vodni bivoli rog, ali jade.Preprost kovinski pokrovček z zaobljenimi robom se pogosto uporablja.V primerih utrujenosti od težkega dela, kos ingverjeve korenine, namočeno v riž, vino se včasih uporablja za masiranje navzdol hrbtenice od vrha do dna.Gladek rob, postavljenim na mokro površino kože, pritisnjena navzdol trdno, in nato premakne navzdol mišice—zato je izraz tribo-effleurage (tj., trenja-božal)—ali vzdolž poti, od akupunkture poldnevnikov, po površini kože, z vsako potezo se o 4-6 cm dolge.


Napiši mnenje

Podobni izdelki