Nosečnost Avto varnostnega Pasu Regulator Udobje, Varnost Porodniškega Mame, Trebuh Zaščititi Nerojenega Otroka Noseče Ženske Vožnjo Varno Pasu


Oznake: dežnik bela, petelin obroč regulator, tople vode igrača, varnost otrok, otroška varnostna sedeža, nosečnost varnostnega pasu avto, avto otroke, lab varnost, pas za nosečnice, kona varnostnega pasu.

€7.78 €8.37
  • Na zalogi
  • w183951



  • Vrsta Materiala: ABS PPC
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: CCC
  • Element Teža: 250g
  • Function3: avto pas za nosečnice
  • Ime Modela: Nosečnost Avto Varnostnega Pasu
  • Posebne Funkcije: Nosečnice Avto Regulator Varnostnega Pasu
  • Function4: Nosečnica Vožnjo Varno Pasu
  • Function1: Udobje in Varnost za Porodniški Mame, Trebuh
  • Function2: avto pas za debelih ljudi

Specifikacija:

Ime Izdelka: Noseča Avto Varnostnega Pasu

Material: ABS+PPC

Barva: Črna / Bela / Zelena

(Prosimo, sporočite nam, na Barvo, ki jo želite.PUSTITE lahko, da SE E-pošto NA VAŠ PAYPAL UPOŠTEVAJTE, da nas obvestite.)

Tip: Nosečnost varnostnega pasu

Količina: 1pc

Značilnosti:

-Avto pas regulator je namenjen za uporabo žensk 3 mesece v nosečnosti, do trenutka, ko je otrok rojen.

-Udarec pasu regulator omogoča pasu sit čez stegna, namesto čez trebuh, ki povzroča veliko nelagodje za gojenje bellies.To omogoča noseča gonilnik, da se osredotoči na vožnjo, kot tudi naredi noseča osebnih bolj udobno in varno.

-Udarec pasu regulator lahko pritrjena pritisnila na avtomobilski sedež, to ni premičnine, in ne glede na to, da ste petite/suh, ali polno mislil, da deluje.

-Za vsakogar, ki je imela v trebuhu ali želodec operacijo, caesarean oddelek, to lahko pomaga zmanjšati nelagodje in bolečine varno.

-Je enostaven za namestitev, in ne zahteva dodatnega časa, da se unstrap in ponovno traku, tako da je bolj praktične, za vsakodnevno uporabo.

-Če ste preklapljanje sedeži/avtomobilov veliko, (kot od voznika do potnikov, ali lasten 2 avtomobila ali več), priporočamo nakup dveh v enem času, tako da vam ni treba odstraniti & namestiti vsak čas.

Paket vključuje:

1 x Noseča Avto varnostnega Pasu

Opomba:

1.Smo zagotoviti jasne slike, meritve, kadar je to mogoče.Prosimo, preverite, kolikor je mogoče, poskrbite, da element je tisti, ki jih potrebujete.

2.Prosimo, dovolite 0.5-1 cm razlike zaradi ročnega merjenja.(1 palca=2.54 cm)

3.Ne obstajajo navodila, vključena!Strokovna Vgradnja Je Zelo Priporočljivo!!Če želite vedeti, kako uporabljati oziroma namestiti,se obrnite na nas po E-pošti.Mi bo zagotovila pomoč, kolikor je mogoče.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.


Napiši mnenje

Podobni izdelki