Kampiranje na prostem, Začimbe Pločevinke Nastavite Spice Začimba Steklenice Shakers Polje Mlinček s pokrovom Pokrov Vrečka


Oznake: piknik set nož, vilice, žlica potovanja, aegismax navzdol spalna vreča, tabor kuhar, tabor titana, vojska menz, aluminij pot, naturehik, tabor spice, piknik namizna, Tabor.

€4.24 €8.47
  • Na zalogi
  • w18403



  • Z Namizna ali Ne: No
  • Za enkratno uporabo: No
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Lahko Imajo Vrelo Vodo ali Ne: Primerno
  • Krat: Da,
  • Z Hladilnik Vrečko ali Ne: No
  • Poreklo: CN(Izvora)

Bullet Točk:

1、Skupaj v Funkcijo: komplet vsebuje pet začimbe kozarce in mlinček za vsakdanjo uporabo, enostaven za prevoz.

2、visokokakovostnega Nerjavnega Jekla: iz visokokakovostnega nerjavnega jekla in okolju prijazno ABS materiala, kozarec, je trajen, nestrupen, brez vonja, vzdržljiv in ima opravljen strogo testiranje in certificiranje proces, 100% varnosti.

3、Kompaktna in Moderna: polje je eleganten in prenosni, ki kaže vaš okus.Z brušenje funkcija, to je priročen in praktičen.

4、Kompaktna in Moderna: polje je eleganten in prenosni, ki kaže vaš okus.Z brušenje funkcija, to je priročen in praktičen.

5、Pogosto Uporablja: To rezervoar je idealna za serviranje začimbe, zelišča in prah.To je odličen pomočnik za peko in kuhanje, ki je primerna za dom, kamp, dejavnosti na prostem ipd.

Specifikacija:

Ime: Kampiranje, Začimbe Box Set

Material: nerjavno jeklo + ABS + keramične(brusilnik)

Velikost: približno 22*5*5 cm/8.66*1.97*1.97 v

Seznam Vsebine:

5*, začimbe škatla za shranjevanje

1* mlinček

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam

vaše naročilo številka.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.


Napiši mnenje

Podobni izdelki