Na prostem za Potovanja Self Inflating Kampiranje Mat Stopala Črpalka Z Blazino, Spalne Mat Napihljivi Spalna Pad


Oznake: blackdeer šotor, šotor, 2 oseba šotor, alisa nakit, čoln, kajak, bazen swim, tabor zunanji šotor, plaža obleko, talna obloga, aqua marina.

€35.57 €58.32
  • Na zalogi
  • w18494



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Barve: Črna/Modra
  • Material: TPU Najlon
  • ime izdelka: Outdoor Self Inflating pad
  • Uporaba: Outdoor Camping Hiking Traveling
  • Dejavnosti Na Prostem: Tabor
  • Za Polnjenje Način: Vgrajena Črpalka Inflator
  • Dampproof Mat Vrsta: Samodejno Napihljive
  • Številka Modela: VA-S005

Na prostem za Potovanja Self Inflating Kampiranje Mat Stopala Črpalka Z Blazino, Spalne Mat Napihljivi Spalna Pad

Specifikacije:

Model:

Na prostem za Potovanja Self Inflating Kampiranje Mat Stopala Črpalka Z Blazino, Spalne Mat Napihljivi Spalna Pad

Ime izdelka Nov prihod zgostitev napihljivi stopala črpalka tipa zrak, spanje pad kampiranje mat self-inflating spalna tipke Številka Modela VA-S005 Velikost 192*66*9 cm (ko napolnjene) Material 40D najlon + TPU Teža 1.1 KG Uporabe Pohodništvo, kampiranje, piknik,itd Barva Modra, črna, oranžna, zelena vojska Eno Pakiranje kos v vrvico slabo + motnega zadrgo vrečko

Garancija

Ponujamo 12 mesecev garancije za del proizvodov,Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.Če pride do težave z izdelkom, vas prosimo, da stik z nami, pomagali vam bomo rešiti problem, ampak za vse telesne poškodbe ali škoda

rezultat kupec zlorabe, Kupci morajo plačati del denarja.

Politika Vračanja

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.klasicna-hisa.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Povratne informacije

Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za naročilo, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije in stopnja podrobnosti posla (Podrobne Ocene prodajalcev), z "ODLIČNO 5 ZVEZD".Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim.Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec, in prijetno nakupovanje pri nas.

Stik z nami

Če naletite na kakršne koli težave, zdrobljen, težave s kakovostjo, prosim, ne skrbi, in ne pusti slabe povratne informacije.Najprej obrnite na nas, vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, prosimo, dovolite nam, da se odzove v roku 12 ur.

Razumemo vaše razpoloženje, in bo vam z najboljšo rešitev za vaše težave, vas prosimo, da nas priložnost, da reši problem, Za vsak primer, prosim, vas prosimo, da pridejo do nas, smo vedno tu.se veselim in se vam zahvaljujem za vaše zaupanje.

O Izpopolnjevanju Tehnologije

Valar je kakovost trgovine, s izdelke visoke kakovosti in nizke cene.Naše prepričanje je upoštevati, da kakovost izdelkov, hitro in prijazno storitev, razumne cene, pomoč dragi kupci hitro najdejo idealen izdelek, Zmanjšanje težav pri izbiri izdelka.Upamo, da se širijo zdravje in pametne tehnologije za več družin, povečanje vaše družinsko srečo, uživati boljše življenje, in uživajo svoj čas.

Veselimo se, da bomo vaše naročilo, to je zaupanje in odgovornost, bomo braniti.

Najlepša hvala.


Napiši mnenje

Podobni izdelki