FPV USB 3.1 Tip-C USB-C 90 stopinj Adapter 5 cm-300 cm FPC Traku Ravno Tip-C USB-C Kabel za Multicopter Fotografiranje iz Zraka


Oznake: adt, adt povezava, usb podaljšek 15 cm 20, konec mlin mdf, usb podaljšek 15 cm kovinski, usb podaljšek 15 cm, ffc usb, penis razširitev 5 cm, card pci, skrite zapah.

€4.03
  • Na zalogi
  • w186536



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Tokovna zmogljivost: 3A
  • Blagovna Znamka: ADT-Link
  • Paket: No
  • Certificiranje: Noben
  • Vrsta: Podaljšek
  • Izdelkov Stanje: PARK
  • Aplikacije: Gps Navigator, ROCK Pi 4 Raspberry Pi
  • Hitrost pasovne širine: USB 3.1 standard (10G.sbt)
  • Številka Modela: USB-T-T
  • Obseg prilagoditev: USB 3.1 tip-C na USB-C

ADT FPV USB 3.1 tip C tip C Komolec prilagodljiv ravno FFC ploski kabel Gen2x1 10Gbps za Zračne Fotografije Gopro DSLR gimbal kit

Blagovna znamka: ADT-LINK

Ime izdelka:USB 3.1 tip C ploščati Kabel

Model izdelka:UTT serije

Transferspeed:podpora povečano pasovno širino do 10G/sbt

Žice dolžina:3 cm 300 cm, dolžina se lahko meri,

Trenutna zmogljivost: 3A (merjeno za podporo 3A v 50 cm, 1,5 v 1 meter)

Izdelek uporabe: GPS navigator, ROCK Pi 4 Raspberry Pi mikrokrmilnik razvoj ploščo, vgrajeno napravo USB za razširitev uporabe kartice.

Naročila Nasveti: Se prepričajte, da nakup 1~2 vzorcev prvi in nato nakup v razsutem stanju, potem ko je testiranje in preverjanje, da so pravilna.

Uporabite opozorilo: Ženski konektor, ki je priključen na trdi disk za kamero in drugih USB-C naprav.NE spojnik je na vhod.

Nakup omejitev: Ta izdelek je namenjen za povezavo z vgrajenim USB naprave.Ni primerna za splošno zunanjo uporabo.To je omejena na izdelek inženir, da določite nakup.Posamezne kupce, ki ne sme oddati naročilo za nakup.Ta izdelek je na krhko strukturo in ni primeren za civilno uporabo.Prosimo, da dobro razmislite, preden dajanje nalog.

ADT USB, vrsto Del,-Število Opis:

S=USB-A ; C=USB-C ; W=USB-B ; F=USB-E

Kakšna je razlika med modela izdelka T4A in T4B?

T4A/T5A/T5T s čip, podpira USB3.1: pozitivni in negativni vtič, tako so 10G visoke hitrosti

T4B/T5B nima čipa, in podpira tudi pozitivne in negativne vstavljanja.Pozitivne vstavljanje lahko podporo USB3.1 visoke hitrosti, ki pa je obratno vstavljanja podpira le USB2.0 nizki hitrosti

Dolžina kabla Opis:

Dolžina žice, ki se nanaša na del vidnega žice.Ne vsebujejo PCB in priključek.Za žice dolžina, prosim, obrnite na 4 cm črna puščica na sliki spodaj.

Q&A:

Ali obstaja EMI zaščita za Kabel?

Podaljšek uporablja najnovejše materiale za EMI prepleten s petimi edini ravno kabli design.Ta tehnika omogoča, da vsak kabel je treba v celoti zajeti elektromagnetne motnje prepleten z izvedbo polimer za zaščito pred dohodne ali odhodne emisij elektromagnetne frekvence, zmanjšati motnje in degradacije na učinkovitost in zmanjšanje teže extender.

Lahko žic in PCB priključki mogoče razdeliti?

Ne, da bi očistil prenosa signala in se izognili nesreči žice padli, naše žice in PCB priključki je spajkanje in zaščiti toplote shrinkable cev rokav, tako izdelka ni mogoče ločiti.

Kako združljiv so žice?

Podpira USB-C 3.1 10G/sbt hitrost, vse za preskus izdelkov PRENESE 100% pred odpremo.

Kabel debeline?Lahko pa se sklonil?

Debelina žice je 1.05 mm, in lahko se sklonil in prepognjena, izven uporabe.

Koliko uteži ne proizvoda?

Teža žice 5 cm je znašala 1,57 g.Teža priključek in PCB board je 7.45 g (specifikacij in modelov, so številne, samo za referenco)


Napiši mnenje

Podobni izdelki