HUANANZHI Čiščenje krpo z Samsung 16GB 32BG Pomnilnik Namizje DDR4 32 g 16 g 2133MHZ REG ECC RAM combo kit


Oznake: ecc reg, 12gb ram, ddr4 pomnilnik strežnika, 8gb dimm ddr4, ram samsung, HUANANZHI, huananzhi x79, 8gb ram ddr4, ddr4 dimm samsung, ddr4 ram.

€53.59 €77.67
  • Na zalogi
  • w18888



  • Blagovna Znamka: HUANANZHI
  • Poreklo: CN(Izvora)

Samsung 16GB DDR4 ECC

Proizvajalec: Samsung

Vrsta aplikacije: strežnik

Vrsti pomnilnika: DDR4 ECC REG

Kapaciteta pomnilnika: 16 GB

Pomnilnik frekvenca: 2133MHz

To je pomnilnika strežnika, namiznega RAČUNALNIKA ni mogoče uporabljati,

Opomba:

1.Pomnilnik se uporablja, pogoj, dobro, 1 leto garancije

2. Zaradi prihoda serije različnih proizvodov, datum proizvodnje in posebnih modelov in serijska številka je differnet.Sliko, ki je prikazano na mainsite je za referents.če je nihanje, po pravi predmet, prosim!

3.Samsung za pomnilniške področjih proizvodnje so Kitajska, Južna Koreja, Filipini thress velika proizvodnja strani!Samsung polprevodniških treh proizvodnih področju tehnologije je enak.Sliko, ki je prikazano na mainsite je za referents.če je nihanje, po pravi predmet, prosim!

3.1. Zaradi prihoda serije različnih proizvodov, datum proizvodnje in posebnih modelov in serijska številka je differnet.Sliko, ki je prikazano na mainsite je za referents.če je nihanje, po pravi predmet, prosim!

2. Samsung za pomnilniške področjih proizvodnje so Kitajska, Južna Koreja, Filipini thress velika proizvodnja strani!Samsung polprevodniških treh proizvodnih področju tehnologije je enak.Sliko, ki je prikazano na mainsite je za referents.če je nihanje, po pravi predmet, prosim!

Prosimo opazil to ram-a je znamko uporablja.

Obrnite da bi dobili boljšo ceno potreba za to serijo.

prosimo, upoštevajte, popolnoma kos nabor je naključno. (8chipsets in 16chipset je naključno).PC3 ali PC3L je naključno.Serijska številka in deli številko na ram je drugačen.Slika na mainsite je samo za referenco.

Prosimo opazite, zbrati mestu lahko različne.To lahko Izdelane na Kitajskem ali Izdelani v koreji, Dosežen na Filipinih ali ect.Vendar je stavko Samsung.

Obljubimo, da poda naročilo, ki ste ga vložiti v roku 24 ur.Vsak izdelek, ki bo dostavljena po 100% strogo testiranje.Brezplačno 24-urna spletne storitve za stranke in življenjska spletne storitve tehnične podpore.

Testiranje :

Naši inženirji bo potekal RAM teste, ki zagotavljajo normalno porabo RAM-a in najboljše kakovosti


Napiši mnenje

Podobni izdelki