Motorno kolo Oprijem Zaklepanje CNC Varnostne Ključavnice Krmilo Slušalko Ročice Zavore Disk Zaklepanje Fit Skuter, ATV Anti-theft Motornih Zaklepanje


Oznake: mačka oči v prahu, zaklepanje skuter, nail pad, cbr plina skp, 100mm vilice, rezano štruce, oprijem zaklepanje, električni skuter zavore, quad lock primeru telefon, 130 motornih.

€13.80 €21.22
  • Na zalogi
  • w190814



  • Ime Modela: Zavorno Ročico Za Zaklepanje
  • Blagovna Znamka: KKMOON
  • Element Teža: 478.0g

Značilnosti:

Ustreza vseh znamk vozil in vseh Motocycles in electrocar itd.

Primeren za vse ročice v 1,5 cm(38 mm) v premeru.

Izdelani na CNC aluminija zlitine, nepremočljiva, prah dokaz, odporna proti vročini, antikorozijski, močan in vzdržljiv.

Lahki, da jih lahko nosite v žepu ali nahrbtniku.

Enostaven za uporabo, dtrect namestitev, zaklepanje vaš motocikel le v nekaj sekundah, ohraniti motocikel v zavora članice in se ne premakne.

Specifikacije:

Material: Aluminij Zlitine, CNC Narejen

Barva: Črna, Rdeča, Modra, Oranžna, Zlata, Srebrna(neobvezno)

Element Teža: 440g/15.5 oz

Package Teža: 470kg/16.6 oz

Postavka Velikost: 13.8*3.8*2.7 cm/5.4*1.5*1.1 v

Paket Velikost: 20.5*9.5*3.5 cm/8.1*3.7*1.4 v

Package Seznam:

1*Motorno Kolo Zaklepanje

2*Tipke

Povratne informacije:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.Nato bomo izboljšali naše storitve takoj.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.

Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.klasicna-hisa.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Če to ni kakovost naših izdelkov težave, kupec je odgovoren za vračilo izdelka.

Padec Ladijskega Prometa Storitev.

1. Ni omejeno parka za izpolnitev naročil na dnevni osnovi.

2. Uporabljamo ePacket dostava za večino držav, kot so zda, Kanada, Avstralija, ruska Federacija, Nemčija, Francija , Španija , Združeno Kraljestvo in na Novi Zelandiji.

3. Prednost dostava, hitra dostava v roku 48 ur.

4. Ne računa ali potrdila ali promocijski materiali vključeni.


Tonyunplugged
2021-06-03
5/5
Super thanks

Napiši mnenje

Podobni izdelki