Air Vent Avtomobila Mount Polnilnik Držala za Polnilec MagSafe


Oznake: kitajski zmaj zmaj, avto nosilec nosilec za telefon, magsafe, magsaf, magsafe polnilnik avto, magsafe obroč, imetnik oznako, palčni tablični računalnik, magsafe telefon avto, magsafe power, tuljavo tesla.

€2.48 €6.18
  • Na zalogi
  • w191883



  • Material: silikonski +ABS
  • Blagovna Znamka: Younar
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Barva Ime: črna

Značilnosti:

Odlično Združljivost: Ta zraka vent nosilec je namenjen za polnilec MagSafe. (Prosimo, upoštevajte,: polnilnik ni vključena)

Visoko kakovostne in Trpežne: Ta zraka vent gori je izdelana iz močnega in trajno visoko-kakovostnih materialov.Trmast in trajnih materialov lahko trdno podporo v vaši brezžični polnilec MagSafe, in lahko poberem ali kraj telefona z eno roko, medtem ko omogoča, da se pogon ne da bi se moti.

Hands-free Design: 360° obračanje in vrtenje žogo skupnih vam omogoča, da prilagodite za najboljši zorni kot.

Pocket Design: Ta zraka vent gori je prihranek prostora za vas, da se določi magnetni varnost polnilnik, kar vam prinaša več prijetno in varno doživetje vožnje.

Enostaven za Namestitev: Namestitev nove magnetne avto gori v nekaj sekundah, da izpolnjujejo varnostne zahteve za naprave za MagSafe.To bo enostavno namesti na večino standardnih zračniki.Ali odtrgajte zaščitno folijo na spodnji svojo bazo in zraka vent mount lahko trdno nameščene na katerokoli gladko površino.

Specifikacije:

Ime: Air Vent Avto Nosilec za Polnilec MagSafe

Material: Silikon + ABS

Barva: Črna

Velikost: o 7.0*4.5 cm/2.76*1.77 v

Seznam Vsebine:

1*Air Vent Avto Nosilec za MagSafe Polnilnik(polnilnik ni vključena)


Napiši mnenje

Podobni izdelki