Svetlo Grippy T-Shirt Keychains Plesni Diy Smolo Epoksi Plesni Zdravnik Majica Kalupi Za Čokoladni Nakit Plesni Orodja Torto Dekoracijo


Oznake: xrystal lestenec.

€1.37 €1.74
  • Na zalogi
  • w192543



  • Nastavite Vrsto: No
  • Material: Silikonski
  • Vrsta Debelo: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: T-shirt Keychain Plesni, Epoksi T-shirt Keychain Plesni

Bullet Točk: 1、Novost Oblika: To je keychain plesni, ki ima obliko oblačila.To je roman v stilu.In je zanimivo orodje, za otroke, za razvoj praktičnih spretnosti.

2、Visoko kakovostnih Materialov: silikonski kalup je narejen iz 100% hrane silikona, ki je mehak, gladek na dotik, nestrupen, brez vonja, ne enostaven za preoblikovanje, in plesni se lahko varno uporablja v mikrovalovne pečice, pečice, hladilniki, zamrzovalniki in pomivalne stroje.Varno temperaturno območje plesen je od minus 60 do 440 stopinj Celzija.

3、Bi Plovila, tako da Enostavno: Vsak silikonsko plesni ima najvišjo točko v obliki luknjo za vas, da keychain obrti.

4、Enostaven za Čiščenje: kalup je narejen iz non-stick materiala, in plesni je madež-brezplačno in brez vonja, da se zagotovi, da silikonsko plesni oblog je zelo enostaven za čiščenje in končal obrtno lahko demoulded popolnoma.

5、Široko Aplikacije: silikonsko plesni je primerna za izdelavo keychains, nakit, obeski, fondat, sirup, čokolada, torte, itd.In je primerna za vas, da bi ključnih verige obeski ali sladice za zabave.

Specifikacije:

Material: hrane silikona

Barva: roza

Velikost: kot je prikazano na sliki

Pakiranje: PP vrečka

Uporablja: torte, čokolade, fondat, sveče, lepila in druge aplikacije

Seznam Vsebine:

1*Silikonsko Plesni


90nesterov90
2021-02-21
5/5
وصلت طلبيه شكرا نفس اللي في صوره

Napiši mnenje

Podobni izdelki