1Pcs Šivalne Igle Šiv Inserter Vdevala Roko Stroj Šivalni Modra Samodejno Nit Naprava Za Starejše Gospodinja Šivanje Orodja


Oznake: velikost, avtomatsko vdevalo, bodkin iglo, šelak, kvačkanje kavelj z luknjo, igelnega vdevala iz nerjavečega jekla, samodejno igelnega vdevala, zastavo maroko, zastavo alžirija, needl.

€0.31 €0.64
  • Na zalogi
  • w193011



  • Vrsta: Šivalni Stroj Deli
  • Uporaba: Drugo
  • Vrsta Debelo: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Nastavite Vrsto: No
  • Material: Plastični

Opis:

1. Samo mesto nit od desne proti levi skozi zarezo v sukanca potisnite vdevala navzdol iglo, dokler pin potisne nit skozi iglo oči.

2. Deluje najbolje z pralni igle velikost 80/12 in večji.Tam je majhen luknjo na nasprotni konec sukanca, je za gospodarstvo za šivalne stroje igle, medtem ko enostavno vstavite v pralni stroj.

3. Dvojne funkcije: za rezanje navojev, lahko pomaga pass nit skozi iglo oči priročno, v primeru slabe oči ali slaba razsvetljava; Za vstavljanje, ki jih ima igle za trdno, da se prepreči, ki spadajo med zamenjavo igle.

4.Vzdržljiv material: ta sklop iglo za rezanje navojev orodje je izdelano iz kakovostne plastike in kovine, kakovost in trajnost, ni enostavno, da bi prekinil, lahko služijo za dolgo časa.

5. Široko paleto uporabe: primeren je za vse vrste gospodinjskih multi-funkcionalne šivalni stroji brez avtomatsko rezanje navojev, medtem, nekatere stare šivalne stroje, lahko uporabite tudi to.

6.Skupne dimenzije: šivalni iglo inserters so pribl. Za 7,5 cm/ 3 cm v dolžino in 1 cm/ za 0,4 cm v premeru, skupne velikosti, enostaven in priročen za uporabo.

Specifikacije:

Za rezanje navojev, lahko pomaga pass nit skozi iglo oči priročno, v primeru slabe oči ali slaba razsvetljava; Za vstavljanje, ki jih ima igle za trdno, da se prepreči, ki spadajo med zamenjavo igle.

Primeren je za vse vrste gospodinjskih večnamensko šivanje hines brez avtomatsko rezanje navojev, medtem, nekatere stare šivalne hines, lahko uporabite tudi to.

Barva: modra

Material: plastika

Paket Je Vključeno:

1xNeedle Vdevala


Salah Eddine30
2021-04-21
5/5
Very fast shipping. Good quality

Napiši mnenje

Podobni izdelki