Od 87,5-108.MHZLCD MP3 Dekoder Odbor Bluetooth 5.0 Avdio Sprejemnik APE WMA, FLAC WAV Dekodiranje Podporo za Snemanje Radijske Lyrics Display


Oznake: xs 2 kos bikini komplet.

€4.75 €11.86
  • Na zalogi
  • w20449



  • Certificiranje: Noben
  • Vrsta: LCD Zaslon Moč Ojačevalnika
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ime: LCD Besedilo Zaslonu Bluetooth Modul
  • Značilnosti: MP3 Dekoder Odbor

Bullet Točk:

1、Za Različne Format: Dekodiranje podpira MP3, WMA, WAV, FLAC, APE lossless format glasbe, z LCD dot matrix zaslon in sinhroni besedilo zaslonu.

2、Funkcije Bluetooth: Bluetooth različica 5.0.Podpora Bluetooth klicev, snemanje, TF vmesnik, vmesnik USB, power off memory in druge funkcije.

3、Infrardeči Daljinski upravljalnik: Ir daljinski nadzor delovanja razdalja je do deset metrov, in ima tudi LINIJO za zunanje audio vhod.

4、Radio FM Funkcija: Podpora FM radio funkcija.Iskanje frekvenčno območje je od 87,5 MHZ-108,0 MHZ.

5、večstranski Nadzor: S šest-(gumb) večstranski nadzor, REC/REPEAT/VOL-/AUTO/VOL+/MODE.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na našo customer service.

Opis:

Dekoder odbor z LCD-zaslon s tekočimi kristali ni primeren le za navadne prizorov, pa tudi za veliko moč ojačevalnika.

Značilnosti:

Ključne podrobnosti delovanja:

1. REC: Pritisnite tipko REC če želite začeti snemanje, znova pritisnite tipko REC če želite preklicati funkcijo snemanja in predvajanje snemanja datoteke; ko se snemanje začne, je bolj potrebno, da se priključite napravo za shranjevanje, kot je na primer U disk ali TF kartice.

2. PONAVLJANJE: in Pritisnite enega cikla funkcijo enkrat, ponovno pritisnite tipko, da prekličete enega cikla.

3. VOL - gumb (prejšnjo skladbo/glasnost dol): v MP3 članice, kratko pritisnite VOL - do zadnje pesmi, dolg pritisk za zmanjšanje glasnosti; v FM-članica, kratko pritisnite, da se premaknete do tevilka postaje; v Bluetooth Pod funkcijo, na kratko pritisnite prejšnji Bluetooth pesem, dolg pritisk je znižanje obsega proizvodnje.

4. AUTO tipka (predvajanje/pavza): Kratko pritisnite tipko AUTO v MP3 članice za predvajanje/pavza; kratko pritisnite na FM članice za predvajanje/premor, dolg pritisk za samodejno zapre in shrani postajo; kratko pritisnite na funkcijo Bluetooth za predvajanje / Pavza.

5. VOL+ (gumb naslednjo pesem/povečanje glasnosti): v MP3 članice, kratko pritisnite VOL+ za naslednjo pesem, dolgo pritisnite tipko za povečanje glasnosti; v FM-članica, kratko pritisnite, da nastavite številko postaje navzdol; v funkcijo Bluetooth Kratko pritisnite za naslednjo Bluetooth pesem, dolg pritisk za zmanjšanje glasnosti.

6. Gumb MODE: preklopite med USB/TF/FM/audio vhod/funkcije Bluetooth v zameno.

Specifikacija:

Ime: LCD Besedilo Zaslonu Bluetooth Modul LCD Zaslon Moč Ojačevalnika

Material: ABS + elektronske komponente

Barva:kot prikazano pic

Velikost: o 10*10*10 cm/3.94*3.94*3.94 v

Seznam Vsebine:

Dekoder Odbor*1

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.


Napiši mnenje

Podobni izdelki