20pcs Čisto Vodo Vedro Pokrov za enkratno uporabo, ki Niso Razlitja Anti Splash Razpršilnik Vode Skp Steklenico Vode Jug Pečat, Pokrov Kape Za Domačo Pisarno


Oznake: argb hub, skp steklenico razpršilnik, gpu imetnika, stekleni pokrov, stekla jug pokrov, jar odprta, brezplačno razpršilnik vode, razpršilnik za otroke, bat skp, pokrov pokal.

€5.58 €11.87
  • Na zalogi
  • w20491



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Voda Jug Kape

Opis

Ta postavka je komplet 20 kosov vode jug kape, ki so izdelane iz materiala.To velja za 18.litrov vode vedro.Notranji kape design obrnite polivanju kape v večkratno uporabo in zamenjavo.Tesnjenje močno zagotavlja sterilno okolje in zaščito pred razlitjem.Polnjenje vaše vodo, vrč za recikliranje uporabo in shranjevanje denarja.Primerna za razpršilnik vode, vode, hladilnik, center gumb ostane pritrjena na skp enkrat postavljena, namesto da plava okoli v vodo, tudi za vodo, vrč na stojalo ali z vodo črpalka v obeh družino in office.

Značilnosti

- Barva: Modra.

- Material:Plastika

- Velikost: Približno 5.5 x 5.5x3.6 cm.

- Steklenico vode pripni na skp: primerni za 18.litrov vode vedro/steklenico.

- Za ponovno uporabo vode jug skp: narejen iz trpežne, z notranjo kape design, zamenjava uporabite za večkrat, pravijo, da se veliko razpoložljivega vode kape in zmanjšanje odpadkov.

- Ne razlitja skp: modra zanke in bela notranji pokrovi za anti-splash in uhajanja; Zunanji prah-dokaz zaščito za anti-bakterije in čiste pitne vode.

- Primerne za uporabo v: primerna za večino vode in pijač, embalaže, razpršilnik vode, in še več, so primerne Tudi za steklenice z vodo, na stojalo ali z vodo naleteli v dom in pisarne.

- Obvestilo: primerna za snap steklenice, ni za uporabo z vijakom steklenice.

20 x vode jug kape


Napiši mnenje

Podobni izdelki