Kuhinjska Korita Cedilo, da Odteče Luknjo Filter Past Kovinsko Korito, Kad Možganov lase Lase Catcher filter Cedilo Korito Y9Q2


Oznake: očesa korito, kuhinja orgle, drainwig lase catcher, led drl bar, kuhinjsko korito, odcejevalnik, las za zbiranje trave kad, bakrene cevi, honda transalp craft, odcedimo lase, odcedimo korito.

€1.42 €2.12
  • Na zalogi
  • w20493



  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis:

Učinkovito Bloki Naplavin & Hitro DrainageUpgraded Možganov Pokrov, tuš, sušilnik za zbiranje trave je postavljeno design, bloki za lase in drugih naplavin učinkovito, hkrati pa omogoča vodi, da odteče hitro.Načrtovanje tega možganov filter poveča odtokov, izhajajočih območje in pospeši drenažo.

Močna Absorpcija & Št DeformationOur možganov pokrov je izdelan iz visoko kakovostnega silikona, brez deformacij.Odtok zajema ima 4 močna absorpcija sesalno skodelico na dnu, da imajo las, ujeti v mestu, ni enostavno spreminjajo.Prosimo, očistite las, ujeti in kad/korito kanalizacijo ali kjerkoli želite uporabiti za lase past, da se zagotovi lase zamašek deluje brezhibno.

Večnamenski Dom Možganov za Varovanje sluha Univerzalno oblikovanje možganov zaščitnik,5.1x5.1 cm.Ustreza vse manj than4.7x4.7 palcev izhodu iz korita, tuš kabine ali kadi možganov.Primerna za Malo Kupolo Možganov, Stanovanje Možganov, Odprt Odtok.Ti tuš možganov las za zbiranje trave lahko uporablja v kopalnica, odtoki, kad odtoki, kuhinje, umivalnikom, tušem, soba, pralnica možganov, umivalnik in kjerkoli želite, da se ustavite in past naplavin.

Enostavna Namestitev in CleaningEasy za uporabo, preprosto povedano las, ujeti na kad/tuš možganov in pritisnite navzdol na sesalno skodelice za varno drži.Prosimo, čiščenje dlake in drugih naplavin redno, da se prepreči zamašitev in zagotoviti drenažo hitrost.Pravokotne luknje, da je enostaven za čiščenje.Priporočamo za Čiščenje tuš možganov zajema Redno, da se Prepreči Zamašitev.Prosimo vas, da je suh zrak odtok lase catcher po čiščenju v čas, da ostane čista.

Specifikacija:

Material:silikagel

Velikost:280 x 280 mm

Barva:Bela,Črna,Modra

Seznam Vsebine:

1 x Talni Odtok Pokrov

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.


Gonzales Edgar 18
2021-03-28
5/5
very fast delivery! I am satisfied with the packaging of the product, it came well packed in a buble plastic bag. really good product, worth for the money. The products are from very good material and great quality. their function is as it was described. great seller. thanks
Fanatycoland
2021-01-27
5/5
Good quality same as described
Dfwfffwr
2021-05-10
5/5
ok

Napiši mnenje

Podobni izdelki