2021 Živali Risanka Vzorec Mačka Pes Ruta Pet Nastavljivo Mehko Šal Pet Ruta Neckerchief Trikotnik Vratu Šal


Oznake: pes za, hobotnica jjeza, za nego psa, big dog bandanas, chihuahua klobuk, ehime inu plišastih, ruta za psa, leta mačka ruta, candy trikotnik, navaden pes ruta.

€1.57 €2.24
  • Na zalogi
  • w20525



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Psi
  • Material: 100% Bombaž
  • Postavka Vrsta: Trikotna Povoj

Opis izdelka: DOBRODOŠLI NA MOJI TRGOVINI ~O(∩_∩)O~ Postavka Vrsta:Pet Bandanas Material:Poliester Barva:Kot na sliki Ciljna Publika:Psi Velikost(S):50*34*34 cm Ciljna Publika (- E):Majhne Pse Velikost(M):68*48*48 cm Ciljno Občinstvo(M):Srednje Velike Pse Značilnosti: 1. To je srčkan eno plast hišnih vrat ruta, ki je enostaven za nošenje in vzlet. 2. Material je mehak in dihanje, ki je zelo udobno in trajne. 3. Je enostaven za vzdrževanje in trgovini in se lahko stroj opere in je enostavno in hitro, da se posuši. 4. Srčkan hišne vratu ruta s svetlo in različnih barv, ki je edinstven in moda, ki je primeren za psa fantje in pes dekleta. 5. Primerna je za vsakodnevno nošenje, stranka ali počitnice, in psi, ki lahko nosite na sprehod v mesto ali igrajo v naravi.Paket Vključuje: 1 x pes ruta Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da stik z mano, kadar koli, bom po svojih najboljših močeh rešiti vaš problem.Če ti je všeč moj trgovini, obiščite mojo domačo stran in kliknite na "Sledi".Prepričajte se, da me dodate za vaše najljubše prodajalcev.hvala!


Luisagui
2021-06-08
5/5
Leeeuk, shipped quickly, super cute
Tyuliyb Bur1184s
2021-05-17
1/5
The product is really bad printed and blurry. When I told it to the seller and sent them the pictures, they said they were okay and without any problem of quality. I don't recommend it.

Napiši mnenje

Podobni izdelki