Razširljiv Mačka Prevoznika, Nahrbtnik, Prenosna Hišnih Kuža, Ki Potujejo Na Prostem Nahrbtnik Transporter Tekoči Mačke Vrečko Pet Dobavitelja


Oznake: nahrbtnik za hišne živali, praktično potovalna torba, potovanje mačka nazaj pack, mačja igrača, kletka prevoz klepet, pet prevoznik nahrbtnik potovanja, nahrbtnik mačka, tekoči hrane, mačka kovanec torbici, pet prevoznik nahrbtnik.

€22.03
  • Na zalogi
  • w20703



  • Material: Najlon
  • Vrsta: mačke
  • Zapiranje Tip: zadrgo
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis Izdelka

Funkcija:

Razširljiv Pet Prevoznik Nahrbtnik: Širši vizualni pogled iz mehurček dome.Razširljiv nazaj plošče dati več prostora in čas predvajanja na dejavnosti na prostem.Pravi vse večji prostor kapsula mačka prevoznik nahrbtnik.

Dihanje in Prezračevanje: Ekstra 9 lukenj okoli tega pet prevoznika in dveh stranskih oken za opravljanje velike kroženje zraka in prezračevanje notranjosti.Razširjen zadnji plošči, da se velikanski šotor, posteljo, da uživajo v prostem času z naravo in sonca ter brez občutka stuffiness v nahrbtnik.Velik mehurček mačka nahrbtnik za majhen pes preveč.

Oko-lov in Lahek: Celotno nahrbtnik je manj kot 3 kg samo, predlagamo za mačke od 0-12lbs in majhne pse od 0-10 lbs, da pusti dovolj prostora v notranjosti obrnil.Letalske Družbe, Ki So Odobreni.Super obrabo odporne lupine popolnoma proti grize in praska za hišne ljubljenčke.

Prenosni in Ramen-Wear: Oblazinjena ramena pet prevoznik nahrbtnik z nastavljiv prsih sponke za potovanja in dejavnosti na prostem pohodništvo

Da bo vaše življenje z hišne boljši in srečnejši!

Hišne prevoznik nahrbtnik zagotavlja ustrezno zaščito svoje kosmate prijatelje kot velika mačka, majhen psiček in psa proti od slabih razmer, kot so gripa, prah in tudi, značilnosti good privacy notranje zadeve.


Napiši mnenje

Podobni izdelki