2/3 Stopnje Pločevine, iz Železa Umetnosti Sadje Rack Kuhinja Zelenjave Košare iz Nerjavečega Jekla Zibelka Polica Doma točilne Skledo Imetnika


Oznake: kovinski sadje košarice dekor, rumeno sadje košarice, mobilni sadje košarice, v košarico železo, rosegold sadje košarice, 3 stopnje sadje stojalo, v košarico kovinski, sadje vaza, sadje košarice luxe, košara za sadje.

€16.43 €26.49
  • Na zalogi
  • w20868



  • Barve: chrome
  • Material: Kovine, Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Uporaba: Hrana
  • Kovina Tip: Železo
  • Slog: Evropa
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Številka Modela: Jst01
  • velikost: about 54X35X23 38X28X18CM

2/3 Stopnje Pločevine, iz Železa Umetnosti Sadje Rack Kuhinja Zelenjave Košare iz Nerjavečega Jekla Zibelka Polica Doma točilne Skledo Imetnik 2021 Novo Leto

Opis izdelka

Ime izdelka: Shranjevanje pladenj.

Barva: Krom.

Material: Nerjaveče jeklo.

Dimenzije: 3 plasti-54 x 35 x 23 cm (21.26 x 13.78 x 9.06 palcev) / 2 plasti-2 plasti-38 x 28 x 18 cm (14.96 x 11.02 x 7.09 palcev).

Opis:

1,viseči mreži načrta spretno vitrine vaše sveže pridelke.

2,trmast chrome-pozlačen kovinski model lahko uporablja kot idealen za shranjevanje hrane soba ali vrhunsko dekoracijo na namizju.

3,Neverjetno chrome-platirani mahati proizvajajo košarico stojalo zagotavlja neprimerljivo kroženje zraka, pomaga ohranjati vaše sadje in zelenjava sveža.

4,lepe košarice viseči mreži načrta zagotavlja umetniški način za prikaz vaše sadja, zelenjave in drugih predmetov,

5,Prihranite prostor: uporabe tega razširljiv dom, organizator so neskončne.To je mogoče enostavno uporabiti v kuhinji, dnevni sobi ali v pisarni, da prihranite prostor in organizirati različne predmete

6,Enostaven za čiščenje: Bi domačije, država slog ali država slog vaše kuhinje, dal košarico na blagajni ali visi na otoku ali bar, če postane umazano, ga lahko preprosto obrišite z vlažno krpo ali gobo

Paket Je Vključeno:

1 x Sadje Košarice

Toplo nasveti:

1. Zaradi ročnega merjenja, tam bo malo napak .prosim, odpusti.

2. Zaradi svetlobo in zaslon med snemanjem, lahko obstaja nekoliko napaka med proizvodom in dejanskega izdelka.Prosimo, da prevladujejo v naravi.Hvala, ker ste.

O naši trgovini in izdelki:

Zagotavljanje kakovosti: zavezani Smo k zagotavljanju najboljše izdelke za globalne kupce.Vsak izdelek, ki bo preizkušen v nakup in shranjevanje.

Cenovni popusti: Naši izdelki so na voljo neposredno iz tovarne, brez posrednikov.Če želite, da bi v večjem obsegu, se, prosimo, obrnite na nas za veleprodajno ceno!

Strokovno embalaža: zaradi prilagajanja na dolge razdalje mednarodnega prevoza, ki večino izdelkov v naši trgovini, ki bodo dobavljeni z original škatlo.Ob istem času, da bi zmanjšali cene, najbolj bodo izdelki pakirani, brez potrebe za izvoz standard embalaži.

Kakovost storitev: Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite 5-star povratne informacije, mi bo zelo hvaležen (opisano kot 5 zvezdic, 5 zvezdic za komunikacijo, 5 zvezdic za dostavo čas).Če se prejeti izdelek poškodovan ali vnesete pravilno, prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije.Prosimo, kontaktirajte nas čim prej.Bomo odpravili v najkrajšem možnem času in najti najboljšo rešitev.

Izbrati nas z zaupanjem, tako da vam ne bo žal vaši izbiri!


Jerkin Music21
2021-05-11
1/5
The goods did not arrive. Money is not back

Napiši mnenje

Podobni izdelki