ZTTO MTB Kolesarske 10 Hitrost Zlata Veriga MTB Cestna Kolesa 10S Zlato L/SL/SLR Povezavo Združljiv S katero Koli 10 hitrost groupset 10v 116L


Oznake: veriga shimano, kaseta ztto, groupset roadbike, 10 hitrost kolesarske verige, upam, mtb groupset, pšenica verige 10, 12 hitrost ztto, ybn s11 hitrost verige, 9s 10s verige, groupset shimano.

€20.00 €40.01
  • Na zalogi
  • w21459



  • Številka Modela: ZTTO 10S ZLATO verigo
  • Poreklo: CN(Izvora)

Specifikacije za ZTTO ® 10 Hitrost Titanium Nitrid Prevleko Zlato Verigo

ZAPIRANJE POVEZAVO: Večkratno uporabo Titan Nitridom, PVD Zlato

ZUNANJI PLOŠČO: Niklja + Titan Nitridom, PVD Zlato

NOTRANJO PLOŠČO: kromiran + Titan Nitridom, PVD Zlato

PIN ZDRAVLJENJE: Chrome Utrjene Pin

HITROSTI: 10 Hitrost

Verige dolžina: 116 povezave

BARVE:Titanium Nitrid Prevleko Zlato

ZDRUŽLJIVOST :SHIMANO, Campagnolo in SRAM 10 Hitrost Drivetrain Sistemi

TEŽA: Okoli 270 g

ZTTO Ti-Premaz Zlato Verigo

V ZTTO verige, povezave so nemoteno, polmer, brez ostrih robov ali chamfers, ki donos znatno zmanjšanje hrupa, trenja in obrabe na verigo in kaseta vzvodi.V Mushroomed pin design imajo tudi boljše pin moč in večjo splošno moč.Titanium Nitrid prevleko na Zlate Verige se zmanjšuje korozijo in zmanjšuje trenje.

O ZTTO Komponente

ZTTO Komponent je vodilni dele koles proizvajalca iz Kitajske.Imamo desetletjih profesionalnih kolesarskih delov proizvodnje izkušenj in ne za OEM-je za veliko svetovno znanih del blagovnih znamk.Zdaj smo se odločili, da predloži svetu naših vrhunskih kolesarskih delov z veliko bolj razumno ceno.Začnite z našo novo sprosti drivetrain komponente.

Naše kasete in verige so za nič drugega stroškov predstave.Brez uporabe fancy nov dizajn in tehnologije, smo se lahko hranite izdelek na nizko ceno in ohraniti kakovost stabilna.


Napiši mnenje

Podobni izdelki