Zložljivi Večkratno Uporabo Aparat Za Filter Očesa Kapljično Kava Čaj Držalo Iz Nerjavnega Jekla, Aparat Za Kavo Stroj Tok Pokal Cafe Brewer Orodja


Oznake: kaplja aparat za kavo, pameten kave dripper, expresso maker, aeropress, aparat za filter, aparat za espresso kavo, kava dripper, filter držalo, 100 mm filter držalo, aparat za kapljično filter.

€1.56 €2.33
  • Na zalogi
  • w21592



  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta Filtra: Filtri Za Večkratno Uporabo

Funkcija:

Filter papir brez, brez vonja, bolj okolju prijazno: ni treba skrbeti vonj filter papir vpliva na okus kave.

Ne skrbite, ki teče iz filter papirja za zmanjšanje odpadnega papirja, okolju prijazen.

ABS smole, nestrupeno, brez okusa, v skladu s farmacevtsko industrijo, živila in druge industrije, zdravstvene in varnostne zahteve: dobra olje odpornost, gladka površina, enostavna za čiščenje.

Filter ročaj uporablja dvoslojno strukturo filter očesa s strokovno italijansko kavo, ki ima dobre filtriranje učinek.

Notranja plast iz filter papirja, ki je tkana z ultra-fine kovinske žice z visoko gostoto, ki je izoliran iz kave v prahu.Zunanje plasti debele nerjavne jeklene pločevine, je prevrtana z laserjem, ki zagotavlja dodatno plast zaščite.

Zložljivi design: lahko vzamete s seboj.ABS material je uporabljena za notranji stiki s kavo, z dobro samočistilni lastnine.

Pokal jeklene mreže del je bil polirani: kava razlogi so težko držati, in to bo čisto po tem, ko sprati na obeh straneh.

Specifikacija:

Material: ABS, iz nerjavečega jekla

Velikost: 12x7.5 cm / 4.7x3.0in

Uporablja pokal: notranji premer 76-110mm / 3.0*4.3 v

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Kava Dripper


Napiši mnenje

Podobni izdelki