Gobova Plug Sonda Šoba Za Motorno Kolo Kolo Pnevmatike Ravno Pnevmatike Popravila 2021 Nov Slog Pnevmatike Popravila Plugger Pnevmatike Komplet Za Popravilo Kolesa


Oznake: hidravlični telo popravilo kit, pnevmatike popravilo kolesa, transalp craft xl600v, 26 pnevmatike, metallica obliž, auto orodje, kolo plug, sedemnajst woozi, popravila tubeless, tovornjak orodja za popravilo.

€7.14 €10.65
  • Na zalogi
  • w22303



  • Blagovna Znamka: AVTO-partment
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis:

*100% HIFH KAKOVOSTI: jo lahko odnesete s seboj, lahko popravilo pnevmatike hitro, je dobro popravilo učinek, in ima dolgo čas popravila.

*HITRO IN UČINKOVITO - To je punkcija popravila kit za tubeless pnevmatik.Ta komplet vam bo popravilo punkcija hitro in učinkovito.Če greš ven s kolesarskimi, skuter, motor ali avto, ki ga ne more privoščiti, da greš od doma brez njega.

*ENOSTAVEN ZA POPRAVILO - Naše pnevmatike priključite kompleti so vse, kar potrebujete, da bi popravila enostavno.Ta komplet s t-ročaj in split-oči vstavitve igle,tako da boste lahko pierce v enostavno ne glede na to, kaj pnevmatike popravite.

*VEČ APLIKACIJ, Avtomobile, Motorna kolesa, Atv, Traktorji, Kosilnice, RV, Dirt Kolesa, Prikolice, Tovornjake in Rezervna Pnevmatika Popravilo Kit.

*Opomba:Gobova glavo je bil dodan v mazalno olje,ga je mogoče uporabiti neposredno

Specifikacije:

Teža: 400g

Material: aluminij zlitine za cev izvrtino, visoko-kakovostne kovine za glavo, gume za izdelkov iz gume

Zmogljivost: To se lahko izvede z vami, lahko popravilo pnevmatik hitro, je dobro pnevmatike popravila učinek, in traja dolgo časa.

Celoten komplet orodij vključuje: 1 komplet za popravilo pnevmatik posoda, 1 pištolo nasvet, 1 skok, 1 ventil ključa, 1 gume paket (12 kosov)

Paket Je Vključeno:

1 komplet orodja za popravilo pnevmatike


Svvveeennn
2021-03-31
5/5
Very good product and fast postage thank-you.

Napiši mnenje

Podobni izdelki