Visoka Zmogljivost 18V 6800mAh Li-Ion električno Orodje, Baterije za Ryobi P108 RB18L40 Akumulatorske Baterije, Ryobi ENO


Oznake: RYOBI, prenovljen ryobi baterije, 18 v akumulatorja, ryobi baterries 18v, letenje kolutu slano, polnilec za baterije ryobi, rekondicionira 18v ryobi baterije, agent ščit, 18650 18v, oem ryobi baterije.

€32.21 €40.26
  • Na zalogi
  • w22436



  • Nastavite Vrsto: Samo Baterije
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: Noben
  • Nazivna Zmogljivost: 6800mAh
  • Zamenjava Baterije: Da,
  • Vrsta: Li-Ion
  • Številka Modela: RYOBI
  • velikost: prismatic
  • Blagovna Znamka: aimjin

Visoka Zmogljivost 18V 6800mAh Li-Ion električno Orodje, Baterije za Ryobi P108 RB18L40 Akumulatorske Baterije, Ryobi ENO

Dragi prijatelj: Pozdravljeni!Da bi vas dobili paket hitro, bomo uporabili logistika način zračni prevoz (razen za nekatere nedostopnih območjih)!Želim vam srečno življenje!

Lastnosti izdelka:

Vrsta baterije: litij-ionska

baterije Napetost: 18 V

Zmogljivost: 68000 MAH

barva: črna

teža: manj kot 1 kg

prednosti: integrirana goriva merilnik, ki vam omogoča, da enostavno preverite najmanjšo odpornost vašega akumulatorsko baterijo za maksimalno moč.Ujemanje HP komunikacijske tehnologije z brushless orodja maksimira učinkovitost v vseh aplikacij bodite na tekočem s podnebnimi pogoji, litij-ionska kemična sestava za preprečevanje osuševanja, ko je nedejaven za polnjenje v vsakem 18V eden+ ™ Dual kemičnih polnilnikov, ki se zlahka prilagodi na vaše spletno mesto in jo ločite z lahkoto dostopni svečke za hitro moč, sprostitev in največjo učinkovitost.Baterija zagotavlja odlično zmogljivost in učinkovitost.HP ni primeren za vrt in travnik izdelke z brushless baterije Prednosti:

1. Boljše delovanje in odlično združljivost: popolnoma združljiv z izvirno polnilnik in sesalnik.Enostaven za namestitev

2. Zanesljivo zanesljivost: brez spominskega učinka, nizke self razrešnice stopnja (za 1% na mesec).Patentirana baterije bilance tehnologije, požara in eksplozije-dokazilo integrirano vezje zagotavljajo varno in zanesljivo.

3. Visoka varnost: visoka kakovost litij-ionsko baterijo, CE in UL certifikat.Uvožene iz Japonske z garancijo kakovosti.

4. Napredna litij-ionska tehnologija zagotavlja večjo energijsko gostoto.

5. Močno garancija: 7-dnevno vračilo denarja, 1-letna omejena garancija proizvajalca napake od datuma nakupa.

Nasveti:

1 Popolnoma napolnite baterije pred prvo uporabo.

2. Če ne uporabljate baterije za mesec ali več, hranite baterijo v čisto, suho in kul mesto, stran od ognja in vode.

3. Po dolgoročno skladiščenje, trgovina znova.Ni Cd / MH baterij in Litij ionske baterije, ki se sama izprazni med skladiščenjem.

4. Ni ločenosti, ekstrudiranje in vpliv.

5. Če izdelek z napako, nas obvestite v roku 7 dni, po njegovem prejemu.šest jih običajno izročiti blago v roku 2-3 delovnih dni po plačilu.To običajno traja 7 do 10 delovnih dni za hitre dostave sistem za posodobitev številko za sledenje v sistem.Predvsem ta paket se lahko izvajajo v šestih tednih.Če ne boste prejeli, vaš paket v času, vas prosimo, da nas obvestite in bomo spremljali paket.


Napiši mnenje

Podobni izdelki