Ice Cream Zajemalka Za 1,5 Oz Aluminij Zlitine Non-stick Autolysis Sladoled Zajemalka Aluminij Zlitine Self-taljenje Ledu Smetano, Žlico


Oznake: diamond ledu plesni, ice zajemalka, ice žlico, Led, ice cream žlica nerjavno jeklo, led pritisnite, ice pladenj, ice plesni, diamond ice maker, led krogla.

€3.05 €4.18
  • Na zalogi
  • w23244



  • Material: Kovine
  • Ime: Ice cream žlico

Bullet Točk: 1 Predstava - Zgrajen z odlično izdelave, naš sladoled zajemalka lahko lepo in dobro porazdeljeni odvodne cevi za stožci, palačinke, vaflji, kolački, sadne kupe, pite.

2、Premišljen Design - ročaj del je namenjen za dela,-varčevanje z oprijem.Še posebej, ko gre za naše šibke zapestju prijatelji ali tiste z carpal tunnel.Zajemalka del je zasnovan z kopje obliko sekajo hard rock sladoled brez truda.

3、Več Namene - Naše zajemalka lahko ne uporabijo le, da zajemalka sladoleda, pa za sadje, kot so lubenice ali piškotek testo ali sorbet.

4、Enostaven za Nego - potrebujete le ročno pranje ta sladoled zajemalka po uporabljajte in shranjujte nonstick zajemalka v vaši kuhinji pod sobno temperaturo.Brezskrbno o rje ali korozije.

5、Priložnosti - Naš anti-freeze zajemalka se ne uporablja le doma, ampak tudi v namiznih trgovina, kavarna, bar, restavracija in office.

Značilnosti:

1. Hrana razred aluminij zlitine material, opravili FDA/LFGB standard

2. Točkovanja krivulja se izračuna z globo meritev, in ga je lažje narediti popoln sladoled žogo, prihranek časa in skrbi, kar je sladoled bolj lepa.

3. Non-stick design: Ta izdelek uvede posebne anti-zamrznitev tehnologije, tako da sladoled zajemalka ne držijo z sladoled, če se dajo v ledeno okolje, zaradi česar je plaz videti bolj lepa!

4. Ne samo, da lahko izkopal iz sladoled žogo, lahko pa tudi izkopljemo sadje žogo v formatu.

5. Enostaven za čiščenje, varen za uporabo v pomivalni stroji ter hladilniki.

Opis:

Material: hrana razred aluminij zlitine

Specifikacija: o 4.5*4.5*18 cm/1.77*1.77*7.09 v

Teža: 110 g o

Ime: Self-taljenje ledu smetano, žlico

Seznam:

1*Sladoled Žlico

Opomba:

Ali se ne dajo ta izdelek v vrelo vodo ali toplote več kot 60 ° C, bo to vplivalo na prihodnje proti zmrzovanju učinek.

Kako uporabljati: Ko kopati žogo, prvi kopati žlico, ne vzemite ven prvi, potem pa krog sladoled, poleg loka sladoled žlico še enkrat, tako da lahko izkaže krog sladoled žogo, pro Boste lahko začeli nekajkrat.


Napiši mnenje

Podobni izdelki