Oči Massager Proti Gubam Oči Proti Staranju Zmanjšanje Očesne Torbe Gube, Temne Kolobarje Massager Za Obraz Električni Oči Lepoto Naprave


Oznake: Obraza Masaža Roller, jade roller, jade valja za obraz, obraz massag, povoj za obraz dvigalo, brado, brado masko, massag roller, žogo masaža obraza, baby pug.

€3.39 €4.24
  • Na zalogi
  • w23353



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Število Kosov: Ena Enota
  • Blagovna Znamka: CHANG KUN

Značilnosti:

1. Professional: sprejme najnovejši mikro-trenutne tehnologije za masažo in zategnite kožo.Super za zmanjšanje gube, fine linije, zabuhlost pod očmi torbe, temno krog in otekanje okoli oči in spodbujanje krvnega obtoka.

2. Masaža glave: tesno dotika vašo kožo med masažo oči, lica, čelo, ustnice in vratu omogoča, da se počutijo bolj udobno in naredi delo bolj učinkovito.

3. Enostaven za uporabo: en gumb za hladen viabrating masaža način in drugi gumb za toplo viabrating masaža način, zelo enostaven za uporabo.

4. Portalbe: majhne velikosti, tako kot svinčnik, da z lahkoto prilegajo v torbici in priložena carring vrečko, da bi se izognili scrathes.Odlično božično darilo!

5. Visoko prequency sonic vibracije: frekvenca je tako hitro, da obnovo vaše kože kolagena, poostrijo pore, pomaga vlažilno kremo in smetano bolje absorbirajo v kožo, odpraviti v oči torbe & zabuhle oči, zmanjša drobne gubice in oči gube.

Opis:

To massager pomaga pomiriti svojo vzporedno polt in pomaga oči, da se sprostite zmanjša zabuhlost in temni krog.

Specifikacije:

Barva: bela

Napetost: 1,5 V

Trenutno: 180mA

Moč: 3W

Velikost: 140 * 27 * 32mm

Paket Je Vključeno:

1 * Eye Massager (brez baterije)

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.


Napiši mnenje

Podobni izdelki