H8/H11 LED Smerniki Conversion Kit DOB Žarnica 120W 26000LM Lemon Light High Power Avto Meglo Lučka Avto Luči Avto Dodatki


Oznake: podatki vrečko za shranjevanje, mestno podatkov vrečko, omaro, komplet, čip led, coolant pump, 220v oljna črpalka, dob, 12 v oljno črpalko, h4 high power led, COB LED.

€1.87 €2.98
  • Na zalogi
  • w23447



  • Napetost: 12 V
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis:

1.Naredite svojo noč svetlejša:

Najnovejše tehnologije, limona zelena, Tehnično reševanje težav ekstremnih podnebjih, ta model nam lahko pomaga, da imajo dolge razdalje pogleda, potem pa so se odlično delovanje luči za meglo.

2.Visoko Svetlost Vožnje Pomočnik

naš LED svetilka je opremljena z visoko intenzivnostjo DOB LED čipov., super svetla in prodira v slabo klimo, ter pomaga svojo vožnjo in se izognili nevarnosti.

3.Visoka učinkovitost:

Die-cast ohišje aluminijasto ohišje lahko prenesejo težkih okoljih, z moč in vzdržljivost.Edinstven reflektor načrta lahko pomaga luč, da dosežejo najboljše rezanje linije.IP68 ocenjeno za vodotesno, dustproof, shockproof, in so odporne proti koroziji, in so primerni za težkih okoljih.

4.Boljše odvajanje toplote:

V, da bi dosegli boljše odvajanje toplote učinek, naša LED luči sprejme letalstvo aluminijeve zlitine, kot so shell, ki lahko dosežete najboljše odvajanje toplote in najboljšo toplotno tesnjenje.To podaljšuje življenjsko dobo svetlobe za več kot 50.000 ur.

Specifikacije:

Specifikacije:

Model:H8/H11

Delovna napetost: DC 9-30 v

IP stopnja: IP68

Vgradni položaj: megla lučka

Namestitev način: plug and play.

Vir svetlobe model: DOB vir svetlobe

Barva: apno svetlobe

Odvajanje toplote teorija: letalski aluminij

Življenjska doba: > 50000 ur

Nazivna moč: 120W

Svetlobni tok: 26000lm

Paket Je Vključeno:

2 * lemon light LED žaromet


Napiši mnenje

Podobni izdelki