2pcs/box Velike Lepote Hokej na Ledu Energije Lepoto Kristalno Kroglo Obraza Hlajenje Ledu Globusi Vodni Val Obraz In Oči Masaža za Nego Kože


Oznake: uporablja led obraz, kristalno lepoto massager, neewer softbox, večino nakit, face lift trak, riž vode, kozmetični izdelek za nego, angel klicatelja ogrlica, montreal, canada hockey, facial ice.

€4.99 €7.24
  • Na zalogi
  • w23473



  • Blagovna Znamka: HNKMP
  • Poreklo: CN(Izvora)

Funkcija:

1.Pomirja Kožo: obraza masaža globusi lahko pomirja kožo, ki zagotavljajo blagodejno hlad na kožo, in se zmanjša za opekline po izpostavljenosti soncu

2. Obraza Masaža: Je masaža obraza globusi lahko pomagajo spodbujati cirkulacijo krvi, zmanjša temne pike in pigmentacija, tako razkrivajo bolj enakomerno polt in svetlejšo polt.

3. Naredite Svojo Mlajši: obrazne globusi, lahko pomaga zmanjšati gube in zabuhlost.Potem boste dobili bolj čvrsta, mlajše kože in imajo zdrav sijaj.

Več Namenov: obraza masaža globusi lahko masaža obraza, vratu, telesu in drugih delov.Ko ste utrujeni, se lahko obnovi vitalnost in jo uporabite vsak del telesa za lajšanje bolečine.

Enostavno Vzdrževanje: Za čiščenje ledu obraza masaža svetu, samo postavite v hladilnik za 10 do 20 minut (ne postavite v zamrzovalnik), in nato uporabite, da se ohladi in masaža obraza in telesa.

Bodite pozorni:

Pred uporabo: sperite s svežo vodo, nato pa ga v hladilniku (Sveže Vodenje Kabineta + 5 ℃ ~ + 10 ℃,), hranite ga za POL URE pred uporabo.

Po uporabi: očistite s čistilno mleko, suho in dal v raztopinah vrečko. (NE shranjujte v hladilniku.)

Po uporabi Ledu Žogo kože dobili nekaj vroče in rdeče, to je pozitivna verižno reakcijo.

To predstavlja prekrvavitev se izboljša.

Specifcation:

Predmet:Kristalno Kroglo

Velikost:Kot Slike prikazane

Barva:Vijolična,Modra,Roza

Diod:2 Kos/škatlo

Paket Je Vključeno:

2 Kos/škatlo. * Kristalno Kroglo

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na slikah.

2. Prosim, odpusti 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.


Napiši mnenje

Podobni izdelki