5D TH Latex Brezžični Obris Dihanje Perilo Šport Joga Teče Modrc M-4XL Dejavnosti na Prostem, Fitnes, Šport Bras


Oznake: lululemon, 5d modrc, zrak ionizer ionize, air bra pad, korzet iz lateksa bras, romantično, seksi spodnje perilo, bra velikost 5d, modrc šport, roza športnih modrc rokav, arabski ples girl.

€0.92 €1.29
  • Na zalogi
  • w23547



  • Funkcija: Dihanje
  • Sports Type: Joga
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis:

Narejen je iz naravnega lateksa, pridobljeni iz gume dreves na Tajskem, brez kakršnih koli sintetičnih fllers, ki se meša v 5D oblikovani pene lits vaše dekleta W, oblazinjenje, udobje, zračnost in mehkobo, ki preprečuje drgnjenja kože in iritation v vlažno, vroče vreme.

Ta brezžični nedrček podpira in konturam vašega dekleta uporabo 5D Latex oblikovani skodelice, oblazinjen naramnice, široko strani , in U-obliko hrbtišče proti izbočena.Z stretchy tkanine, ki diha in se premika z vami, se bodo v skladu s svojim krivulje, medtem ko glajenje izboklini za sleeker, perkier silhueto!

Udobno Se dvigala in podpira uporabo 5D Latex oblikovani skodelice, oblazinjen naramnice, široko strani in U-obliko nazaj plošče za popolno udobje nošenja.

Dvigala, poudari, in konturam vašega dekleta proti izbočena.

. Brezšivne Šiv-free gradnje gladi stran in nazaj izboklini, da ustvarite sleeker silhueto pod oblačila.

Specifikacije:

Velikost: reguar

Pokal Velikost: Redni

Oddelek: Ženske

Znamka: Unbranded

Slog: brezžični Underwire obris Modrc

Tip: Brezžična Vrsta: Bra

Paket Je Vključeno:

1 x 5D Brezžični Obris Modrc

Opombe:

pralnica vodnik

Uporabite nevtralen detergent za pranje na roke.Ločeno prsih pad in modrc.Pranje s toplo vodo in nežno vtrite.Nato speremo s čisto vodo.Ne zvijajte težko, ne umiti z pralnega stroja.

Sušenje način:

To ne bi smelo biti zvit za odstranjevanje vode, je treba nežno tresejo.To naj ne bi bila izpostavljena sončni svetlobi, kaj šele uporabiti za lase, je treba visela seveda v kul in prezračen prostor, da se naravno posuši.


Voleybol Delisi 35
2021-05-27
5/5
2xl works out to be a 14-16. A/B cup in nz sizes
Jenyabek 777
2021-05-27
5/5
2xl works out to be a 14-16 /A- B cup in nz sizes

Napiši mnenje

Podobni izdelki