6 Kos Darila Mačka Kozarec Vina Živali Obliko Etikete Oznaka Nalepko Stranke Silikonsko Skodelico Stranka Počitnice DIY Dekoracijo


Oznake: sadje čar stekla, po meri nalepko nalepko, prazno etiketo, nalepko, keramični barve pero, stekla ženske, mačka sunglass, silikonski kozarec vina čar, pokal marker, tkanine, pastel, keramični flomaster.

€2.52 €4.42
  • Na zalogi
  • w23703



  • Priložnosti: stranka
  • Vzorec: Živali
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Mačka kozarec vina marker

Opis: nizkoogljično varstvo okolja, nestrupen in brez okusa, mehko, non-slip, anti-vibration, anti-iztekanje, toplotna izolacija, Ni enostavno, da starost, ni enostavno zbledi, enostaven za čiščenje.Temperaturno območje je: -40 do +230 stopinj Celzija.Peko in zamrznitev ostane mehko in se ne deformira.V glavnem uporabljajo za vino, očala, pijača, steklenice in slamic.Ko smo pijače ali pijače, ki silikonsko skodelico nalepke se lahko uporablja tudi za identifikacijo kozarca vina, za vsako stranko.To je zelo v modi, in steklenice, ni mogoče najti, potem ko zapusti.Dolgo življenje za skodelice in silikonski izdelki so Primerni za: pijače, vino, očala, ohlajeno hrano z ledom in zanimive dekoracije.Material: Hrana razred silikon Velikost: 4*3.5*1.5 cm Barva: kot je prikazano Pakiranje: 6 kos/vrečko seznam paketov: 6*Rdeče vino kozarec marker Opomba: 1. Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje. 2. Zaradi razlike med svetlobo in zaslon, barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od slike, hvala vam za vaše razumevanje.


Napiši mnenje

Podobni izdelki