LED Lightful Nočno Nebo Projektor Lučka Ocean Val Star Svetlobo Prostoru Romantično Dekor Ocean Kodranje Svetlo Zvezdnato Nebo Projektor Lučka


Oznake: 3 sončne stene svetlobe, vlečenje žice, svetlo nebo projektor, lučka arte lučka, umetnost steno, slika stenske svetilke, lučka led, b15 žarnica, postelja lučka, strop crystal.

€11.42 €22.83
  • Na zalogi
  • w26010



  • Blagovna Znamka: ISHOWTIENDA
  • Je Zatemniti: No
  • Vir Svetlobe: LED
  • Uporaba: POČITNICE
  • Vir Napajanja: DC
  • Številka Modela: 1
  • Garancija: A
  • Osnovna Vrsta: B15
  • Certificiranje: Noben
  • Slog: ART DECO
  • Telo Material: ABS
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Je Svetil Vključeni: No
  • Značilnosti: 6

LED Lightful Nočno Nebo Projektor Lučka Ocean Val Star Svetlobo Prostoru Romantično Dekor

Izdelek prodajne točke:

Multi-stransko fan rezilo design: omogoča izdelka, ki se dajejo na mizo v različnih zornih kotov

Obstaja 7 barvo ozadja načini, barve, učinek je bolj barvita.

Kompaktna velikost: majhna velikost, enostaven za prevoz in premikanje, in se lahko uporablja kot noč svetlobe v šotor med dejavnosti na prostem, kar je zelo praktično.Enostaven za prevoz na prostem

Na voljo moč banke, računalniki USB vmesnik, vse USB 5V vmesnik napajanje.

Vgrajeno polnilno baterijo, ki se lahko uporablja večkrat.Čas za polno baterijo je približno 4 ure, in to traja 5 ur, da se popolnoma brezplačno

Z blažilnim luči učinkov, ki jih ustvarite sproščujoče okolje, v vsak prostor, naredi standout darilo za odrasle in otroke enako.

Uporabite edinstvene noč svetlobe, uživajte večerje pod zvezdami, ustvarite sproščujoče wellness, ali naglas vaš dom in zabavo področjih!

Prinesite galaxy v zaprtih prostorih!Takoj projektov na področju viseče zvezde pred preoblikovanjem modra meglica v oblaku.Preprost gumb nadzira bi bilo enostavno, da bi se sprehodili skozi svetlobni učinki, prilagodite svetlost, ali start/stop motion.Edinstven način, da prižgejo stranke, obnovi vašega delovnega prostora, ali svetlobe romantično večerjo za dva.Deluje tudi kot edinstven nočna.Odlično darilo za odrasle in otroke, ki so podobni!

Lep oceanskih valov in zvezdnato nebo na strop in steno bi vam prijetno okolje z glasbo po en dan zaseden delo, ustvarite romantično noč z mehko vzorec za ljubitelje in še posebej lahko prinese udobno spanje Zdravja za otroke in odrasle.Idealno za poroko, rojstni dan, zabave domov, spalnica. (Priporočeno projekcija razdalja: 3-5M.) Tri pomirjujoča barva možnosti (modra/zelena/rdeča) make up, 7 različnih vrst svetlobe učinek, ustvarja na tisoče zvezd, z ali brez oblak formacije, uživali krasen light show.

Specifikacija:

Vhodno napajanje: USB 5V 1A

Način: samovozni

LED vir svetlobe, barva: rdeča LED luč, zelena luč, modra svetloba

Barvni način: 7 vrst ocean voda, teksture ozadju + gradient star svetlobo dot

Projekcija površina: 5-50 kvadratnih metrov

Izdelek energije: 7.5 W

Baterija: 1200MA(Vgrajen) Izhodna napetost: 5V/1000MA

Material: ABS

Velikost izdelka: ø145 x 65mm

Opomba: Prosimo, dovolite 0.5-1 cm napak zaradi ročnega merjenja

Zaradi razlike med differentmonitors, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Prosimo, bodite previdni, da ne, da si neposredno na svetlo zaslonko, da bi preprečili poškodbe oči.

Ta enota je samo za interno uporabo in mora biti zavarovano pred vodo, vlago in vznemirjenost.

Strogo v skladu z navodili te operacije ne razstavljajte gostiteljice in pribor.

Ta izdelek je primeren za uporabo v zaprtih prostorih.Izdelek je napovedala LED in svetlobe kombinacija。

Ta izdelek ni vodoodporen in je treba priključiti na vir napajanja.Prosimo, polnjenje zvezdnato svetlobe pred prvo uporabo.Dolgoročno dostave lahko povzroči, da ni moč.

Gumb Načine Delovanja 1、prvi gumb: pritisnite enkrat: premikanje modro nebo, luna in gradient starlight.Pritisnite 2 krat:Premikanje obarvano nebo, luna in gradient starlight.Pritisnite 3-krat: modro nebo in luno, postopno spreminjanje starlight.Pritisnite 4-krat: Premikanje modro nebo.Gumb 5-krat: Gradient starlight.Pritisnite 6 krat izklopite napravo. 2 、Drugi Gumb:Pritisnite na tipko: nebo se ustavi in luna gre ven.Dvakrat pritisnete na tipko:premikanje nebo in sveti luna.Pritisnite tipko 3-krat: nebo se ustavi in sveti luna.Pritisnite tipko 4-krat: premikanje nebo in izklopite luna.Cikel, ki po. 3、Tretji Gumb:Pritisnite enkrat: svetloba je zatemnjen, pritisnite dvakrat: svetloba je dimmest, trikrat pritisnite: to je obnovljena, da je najpametnejše.Cikel, ki po. 4、Micro usb Polnjenje prek kabla usb vmesnik 5、Indikator Napajanja: vsakič, ko glavna enota je napolnjena, indikator obarva rdeče.Če je glavna enota je popolnoma napolnjena, indikator obarva zeleno.

Časovna Funkcija: Vsak čas gostitelja je glavno stikalo je pritisnjeno, vgrajen časovnik unction je vklopljen, in gostitelja se bo samodejno ugasnil v 4 urah.

Polnjenje navodila 1. Čas polnjenja: povežite napravo s 5V / 1A za izmenični tok priključite USB kabel za Polnjenje, napolnjeno v 3-4 urah,

2. Čas delovanja: zgrajena v 2000mAh litijevo baterijo, se lahko uporablja običajno za 2-3 ure pod polno moč stanje

Delovanje ukrepi: 1. Predlagamo, da se uporabnika lahko preklopite stikalo na gostitelja s svojim palcem, da zagotovi natančnost in občutljivost

2. Ko svetloba je zatemnjen, ali je baterija popolnoma prazna in se samodejno zaustavi, prosimo, kabel USB za polnjenje, počakajte za polnjenje za več kot 10 minut in nato znova zaženite.

Paket vključuje:

1 x LED Zvezdnato Nebo Projektor 1 × USB kabel


Napiši mnenje

Podobni izdelki