100 Kos Redna Usta 70 MM Mason Jar Konzerviranje Pokrovi za Večkratno uporabo Puščanje Dokazilo Split-Tip Srebrni Pokrovi z Silikonska Tesnila Obroči


Oznake: hrana silikonski skp, diy fermentacijo pokrov, silikonski pokrov, ki pokriva, konzerviranje jar, sončne jar pokrovi, prostozidar, konzerviranje, ozadje zlato, jar odprta, bambus jar.

€10.85 €14.46
  • Na zalogi
  • w27545



  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)

Seznam vsebine: 100 mason jar pokrovi.Dimenzije: 2.75 cm/7 cm v premeru.

Pokrov mason jar je združljivo z redno usta največ 7 cm mason jar, pa ni združljiva z drugimi široka usta, zidar, kozarce ali steklenice.

[Dobro tesnjenje]: Nobenega puščanja, ki dobro tesnijo.Pokrov mason jar je opremljen s silikonsko tesnilo.Konzervirano pokrov je primeren za vodenje hrano, žita, zelišča in pijače, sveže.Vam ni treba skrbeti uhajanje tesnilni material radioaktivnih kuhinji ali drugih prostorih.

Pokrov se lahko uporablja za shranjevanje ostanke, sveže omake ali sokovi, suho skladiščenje blaga, začimbe in druge manjše predmete.Poleg tega, lahko uporabite oznako za znamko hrane informacije, povezane z na pokrovu Mason jar, ali napišite datum, na pokrov, ki vam lahko pomaga, beleženje časa proizvodnje živil in pridelkov.

[Material]Redno Mason Jar Pokrovi so narejeni iz tinplate, in tam je plast silikonskega tesnila notranji in se lahko ponovno uporabi večkrat.konzerviranje pokrovi so odporni na visoke in nizke temperature, zato konzerviranje pokrovi so primerni za hladilnike, pomivalne stroje in mikrovalovne pečice, lahko uporabite Konzerviranje Pokrovi za zamenjavo rusted kovinski pokrovi.

[Anti-rja učinek]: Konvencionalna kalibra mason jar so pokrovi rje dokaz in odporna proti koroziji.Lahko uporabite v pločevinkah pokrovi za zamenjavo zarjaveli kovinski pokrovi.Lahko postavite v hladilnik.

velikost:Standard usta 70 mm

Material:Tinplate

barva:Srebrna

Vsebina Paketa:

100 x Jar Split-Tip Pokrovi (Ne Vključuje Band)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


Napiši mnenje

Podobni izdelki