304 Nerjaveče Jeklo Zajemalka Filter Mazilo Žlico Cedilo Žlico Juhe Olje Ločitev Kuhanje Cedilo Orodja Domači Kuhinjski Pripomočki Nova


Oznake: canon rebel glavni odbor, mini žlico, menzi viski, rumeno kravato, candy šminko, nastavite žlico, Žlico, Žlico kave, majhno žlico, canon roller.

€2.82
  • Na zalogi
  • w2830



  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis:

Nadgradnjo skimmer Žlico: filter z žlico filter luknjo načrt, lahko učinkovito izločijo vodo in olje.Ko dampinga, na juho, izhaja iz majhno luknjo.Mazilo je ločen od zgornjo plast, da učinek ločevanje vode in olja.

Visoka Kakovost: iz hrane razred 304 nerjaveče jeklo.Varno, nerjavnimi, trajne in bo trajal dolgo.Sodobno oblikovanje v vrstico s priljubljenimi vizijo, ljubil z kulinarične navdušence, Novo zajemalko juhe je idealna izbira za vas.

Pomivalni stroj varno: Izogibajte se daljši izpostavljenosti vodi ali kislih živil za preprečevanje madežev.Trdna in zelo trmast.

Edinstven Videz: Polno žlico glavo in madež ročaj za udobno uporabo.Tudi dobro delo za otroke ali učence.

Široko Uporabo: Z njimi v hiši, restavracija, in drugih priložnostih, ko ste v bife, stranka čas.Juha zajemalko in cedilo so primerna praktično za vas, da uživajo vroče lonec.

Specifikacije:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti

Material: Nerjaveče Jeklo

Velikost:9.5 cm(3.74") širok in 34 cm(13.39") dolge

Paket Je Vključeno:

1 x Olje Filter Žlico

Opombe:

Zaradi m


Novik8181
2021-02-28
5/5
Thank you

Napiši mnenje

Podobni izdelki