Vbrizgavanje ABS Oklep Kit Nadgradnje za Kawasaki Ninja 250R EX250R EX250 08-12 2008-2012


Oznake: 2001 kawasaki ninja 250r fairings, forza, 250r, kawasaki ninja 250r oklep, zx6r, ex250r, cbr 250 oklep kit, 250 ninja, ninja 250r sedež nastavek, zx10r.

€184.46 €236.48
  • Na zalogi
  • w28523



  • Blagovna Znamka: MORUIBAO
  • Modeliranje: Injection
  • Naslikal: Da,
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Motobike, Da: Kawasaki
  • Vrsta Materiala: Vbrizgavanje ABS Plastike

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb / nakupu.

Ta predmet je Čisto Nov Poprodajnem Motocikel Oklep Komplet, ki jih Visoko Kakovostne ABS Plastike.99% enako kot original oklep.Vsi deli so enake debeline kot je original,Pre-Drilledfor Natančno Vgradnjo.

Opremljanja: Kawasaki Ninja 250R 2008-2012 Več Sliko za Slog 2 Style13 ,prosimo, obrnite na nas.

Lastnosti: 100% Visoko kakovostna ABS plastika (ki ni PVC), da se zagotovi daljšo življenjsko dobo.Material:Visoko Kakovostne ABS Plastike,Izdelani z Uporabo Prvotna Izdaja brizganje Tehnologije Barva: enako kot slika prikazuje Oklep Komplet vključuje:12 kosov oklep deli , Brezplačno Darilo vetrobranskega stekla , Prosti Toplotna Zaščita Ne nameščanje uvod,Strokovno vgradnjo priporočljivo.

O Kupcu Delo: Ta oklep kit je poprodajnem oklep mabe na Kitajskem ,NE OEM oklep ali izvirno oklep !Smo Visoko Kakovostne Barve Delovnih mest,zelo odlično.S 3 plasti slikarstvo, zagotoviti boljše življenje času.dve jasno plašč + nalepk ,če potrebujete gola unpainted oklep bo cenejši.Mi barva je zelo blizu slik na spletu, vendar ne more biti enak.To delo so tako na tem trgu.Mi lahko celo dobavo oklep kit za vaše posebne oblikovanje po meri.Tako dolgo, kot vam lahko dobavi podrobnosti svoje zahteve v obliki primerne digitalne fotografije/graphic art delo, smo lahko preoblikujejo design, Cesti ali Rase spec.Ko izberete to možnost, prosimo, pišite nam za ebay masaža o podrobnostih !( Dirke Oklep Meri Delo Je na voljo ) ne Bomo barve oklep z barvno kodo , tako barvo mogoče malo drugačen od OEM oklep,morate skrbno preverite na naši sliko, preden naredite red !

O Ravnanju in Čas Dostave : Vsak oklep kompleti bo treba 7-10 dni, zaradi česar v naši tovarni, preden odpremo ven .Torej, vse stranke, ki bodo morali biti potrpežljivi, vam bomo ponudili številko za sledenje na kupca, ko postavka dostava ven !(nekaj krat, bo trajalo dlje časa, včasih pa traja krajši čas, je odvisna od naše tovarne delo in vreme v naše mesto !)

O Package : Notranji package:Vsak majhen del pakirani posamično plastične pene.Zunanji package:Vsak niz oklep je pakiran v 7-plast izredno močan karton.

Pogosta VPRAŠANJA :

1.Q: Kako je kakovost Fairings?

O: Naše fairings niso OEM, niti original.So poprodajnem ABS Fairings.

2. Q: Kako so kit in oklep barve?

A: ne uporabljamo barvno kodo za barve, zato ne moremo jamčiti za 100%, da je naša oklep barva se bo 100% enako kot original kit.Ne moremo zagotoviti kodo barve, zato, preden ga kupite, morate prebrati naš izdelek slike skrbno.

3. Q: O komplet za namestitev uvod.

A: Vsi naši izdelki so ne zagotavlja z namestitvijo uvod.Če imate kakršne koli težave pri namestitvi naših izdelkov, nas kontaktirajte.

4. V: Kako dolgo traja, preden oklep dostavo?

A: Pred dostavo, vsak oklep potrebe 7-10 dni, da se je.Ampak včasih zaradi učinka vreme, slikarstvo bo odloži za približno 2-3 dni.

5. Q: O oklep pakiranje.

A: uporabljamo strokovne package svoje ladje oklep, z zaščito pene in gobo materiala.

6. Q: ali prodajate eno ali nekaj določenih delov oklep?

A: prodamo eno ali delov oklep.

7. Q: ali Bo predmet kupim zahtevajo po meri plačuje?

A: po Meri plačuje se razlikuje po različnih državah.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili možni meri, na primer, ZDA,AVSTRALIJA,velika britanija in Kanada, po meri, ne sme biti plačan v teh državah v normalno, medtem ko je v nekaterih državah, kot so Italija, Francija, Nemčija in Belgija, po meri so zelo stroga, zato je zelo verjetno, da bodo plačane.

8. Q: Kaj so vključeni v seriji oklep?Je vijak znotraj, ki je potreben pri montaži?

A: A oklep paket vključuje določeno količino oklep delov, brez vetrobranskega stekla in nameščeno heatshield.vendar vijak oklep in druge namestitev strojne opreme niso vključeni.

9. Q: ali se strinjate meri oklep, kot smo zahtevo?Stane?

A: Mi lahko oklep za vas, kot želite, za brez dodatnega denarja.Lahko naredimo ali osebno svojo barvo, sliko in logotip.Da bi dobili dober učinek, prosimo, da nam pošljete vzorec sliko, preden naredimo to za vas.

10. Q: O združujejo dostava, smo lahko nakup več predmetov, vendar samo plačilo enega ladijskega stroškov?

O: Naše ladijskega stroškov je odvisna od teže naših izdelkov, tako tudi, če kupite mnogo predmetov, boste morali plačati vsak ladjar stroškov.Vendar, če količina je veliko, vam bomo nekaj popust.

11. V: So fairings prodajate naslikal?Lahko so nameščene na kolesu neposredno brez določitve?

A: fairings prodamo so pobarvane že, jih lahko namestite na vaše kolo neposredno, ni treba popraviti.

sprejemamo Alipay,Paypal,Visa,Master Card,Western Union,Moneybookers in Debetno Kartico kot način plačila.

Plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po zaključku dražbe,če ne moreš plačati,prosimo, kontaktirajte nas,pomagali vam bomo, da preverite, ali obstaja kakršen koli problem, na njej.

Več Plačilnih imformation prosimo, Kliknite Naši Trgovini Politike.

Predmeti so običajno odposlano v roku 1 delovnih dni po plačilu se zbrišejo.Kupci, ki imajo popolno odgovornost, da nam posredujete pravilni naslov za dostavo.Če kupec želite spremeniti naslov za dostavo, ki jih potrebujete, da nam naslov za dostavo na stran checkout pred plačilom.Vse spremembe naslova po checkout ne šteje kot veljavno.

Mi ladja naše blaga Preko Kitajske Post Air Mail S Številko za Sledenje.Po 3-5 dneh, ki smo ga poslali ven, lahko spremljate informacije o pošiljanju na Kitajskem Post spletni strani.

Če želite, da Ladja po EMS,DHL,FedEx,UPS,TNT,AAE ali Drugih Express,Prosimo, Obrnite na nas.


Napiši mnenje

Podobni izdelki