1PC Ravne/Spirala Twist Korak Drill Bit Pagoda Obliko, Les, Kovine, Drill Bit Luknjanje


Oznake: za les orodje, vaja priročnik, sveder za kovino, sveder za les, grezilo, malo sveder za les, malo vaja, vaja hex, vrtanje lesenih predmetov, malo.

€1.10 €1.60
  • Na zalogi
  • w28810



  • Vrsta: Drugo
  • Certificiranje: Noben
  • Uporaba: Vrtanje Kovin
  • Material: Hitroreznega Jekla
  • DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: HUXUAN

Značilnosti Izdelka:

1. Izdelana iz visoko kakovostnih HSS jekla, Idealen za uporabo za rezanje lukenj v različnih materialov, vključno jekla, medenina, les, plastika, itd.Titanium obložene za zmanjšanje mit in toplote, Toplotno obdelanega in visoko polirani.Vaje popolnoma okrogle luknje, iz jekla, medenine, plastike, lesa itd.

2. 3 stranicami steblom načrt, da bi preprečili drsenje, ko v chuck Dve flavta design vozi hitreje, lažje in čistejše kosi vsak korak je jasno označeni z globino in premerom v korakih .

3. Funkcija: Čiščenje, Chamfering, Rezanje ali razširitev lukenj

4. Podporna računalniška orodja: Pištolo vrtanje, Ročno vrtanje, Polnjenje vrtanje, Klopi vaja. (Vbrizgavanje vode za hlajenje, medtem ko delate, učinkovito lahko podaljša življenjsko dobo drill bit, še posebej v primeru neprekinjene vrtanje)

5. Opozorilo:Zaradi zunanji premer vsak korak, korak vaja je postopoma razširil,nato pa ustrezno rezanje odpornost in linearno hitrost prav tako se bo postopoma povečala.Zaradi korak vaja je v celoti odvisna od nagiba rob, ki je samo z 1 mm dolžina,Če je hitrost podajanja je prehitro, ko vrtanje,to bo enostavno, da se npr. žarjenje, ki jih povzročajo obrabo poševni rob.Prosim, dajte navzdol sile, ko vrtanje, ne pritiskajte navzdol preveč težko, da bi se izognili robu nošenje.

6. Primerni material: Obdelovancev s splošnimi trdote, kot so les, plastika, PVC pločevina, železna plošča, plošča debelina v 3 MM.

7. Prosimo, upoštevajte, da iz nerjavečega jekla in jekla spomladi, se ne uporabljajo.Ne za kaljenje.

Specifikacije:

1.Kolenom Premer:6,35 mm

2.Skupna Dolžina:

Naravnost Groove Korak Vaja :

4-12 mm Dolžina: Pribl. 6,7 cm

4-20 mm Dolžina: Pribl. 7,7 cm

4-32mm Dolžina: Pribl. 10 cm

Paket vključuje:

1 X 4-12 Naravnost Groove Korak Vaja

Ali

1 X 4-20 Naravnost Groove Korak Vaja

Ali

1 X 4-32 Naravnost Groove Korak Vaja


Napiši mnenje

Podobni izdelki