2PCS Dvojno Šiška Pričeska Ostra Twist Pletenica Hairband Glavo Las Hoop Band + 2PCS Hairclips za Ženske, Dekleta Darilo Črna


Oznake: lase rep, lase parnik, brada obroč, ruta glavo, baby voziček walker, headdress indijski, trak za lase, Ploščo, lase gume, brada nakit.

€1.32 €2.64
  • Na zalogi
  • w29978



  • velikost: 9 x 2.1 cm/3.54 x 0.83 inch
  • Številka Modela: glavo s posnetki
  • Material: Smole

2PCS Dvojno Šiška Pričeska Ostra Twist Pletenica Hairband Glavo Las Hoop Band + 2PCS Hairclips za Ženske, Dekleta Darilo Črna

Podrobnosti:

POPOLN SKLOP: Boste dobili 2pcs hairclip in 2pcs hairbands, vsak ima 3-zob glavniki, ki lahko držite lase trdno, bi vas lepo frizuro.

VISOKA KAKOVOST: Izdelan iz visoko kakovostne smole materiala, dobra prilagodljivost, gladka in rouned robov, ne bo bolelo vaše lase in kožo, varno, da nosijo.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: Samo da headclip na preobrat lase nekoliko, potem postavite vaše lase v poljubno število majhnih izrezkov, da oblikujejo svoje lase slog.

UPORABA: odlično orodje, da držite lase, medtem ko spi, ličila, styling ali umivanju obraza, primeren za vse vrste las, lahko uporabite to ne glede na to, mokre ali suhe lase.

ODLIČNO DARILO: Edinstveno zasnovo, lepa in praktična, odlično darilo za sebe, svoje ljubitelje, punco in prijatelje na rojstni dan, Božič, Novo Leto, itd.

Specifikacija:

Material: smole

Hairband širina: približno 11 cm/4.33 palčni

Lase posnetek velikost: 9 x 2.1 cm/3.54 x 0.83 palčni

Barva: črna

Opomba: Zaradi ročnega merjenja, lahko pride majhnih odstopanj.

KAKO UPORABLJATI:

1. Dal glavo na prvi in odstranite grm lase.

2. Nato twist lase nekoliko.

3. Postavite vaše lase v malo posnetek, ali se lahko odločite, koliko posnetkov za uporabo za prikaz lep pričeska, glede na vaše potrebe.

Package:

Hairbands/ Hairclips Set

Plačilo >> 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >> 1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >> 1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Neustrezne elemente morate vrniti v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >> 1. Če je predmet, ki je v okvari, kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >> Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, kontaktirajte Nas, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.


Napiši mnenje

Podobni izdelki