2009 Pu-erh Zrel Chagao Shu Smolo Krema Cha Gao Instant Čaj Ekstrakt


Oznake: pu erh čaj olje, filter za hookah, hookah glušnika, smole, čaj, tajvan čaj, pu erh čaj pot, pu erh čaj kozarec, obleko salsa, obleko tango, Latinsko.

€12.29 €24.57
  • Na zalogi
  • w30794



  • Blagovna Znamka: ONWILL
  • Poreklo: CN(Izvora)

[GRANDNESS] 2009 leto Zrel Pu er Chagao Zlato Kositrne Folije za Pakiranje Shu Puer Smolo, 50 g, Kitajski Erh Čaj Krema Cha Gao za hujšanje

Cena : cena je samo za Puer Chagao čaj, Ne vključuje Kamjove 300 ml.

Ime Izdelka: Zrel Erh Cha Gao

Količino (Težo): 0,5 g - 1.0 g /pc,

Pakiranje: Darilna Pakiranja

Datum proizvodnje: Narejen v letu 2009 leto

Rok trajanja : Ne iztekom roka, da ga pod pečat v hladnem in suhem prostoru.

Puer Cha gao, ki je začel v T ang Dinastije, zrela tehnologija v Pesmi Dinastije,priljubljena v Qing Dinastije, je bila izključna pijače in darila za tuje misije Qing kraljevo državne slovesnosti, in pozneje izginil z razpadom Qing Dinastije,po letu 2006, in spet nazaj z vzponom Pu ' er čaj, je postal novi središču pozornosti tistih, ki so zainteresirani.Pu ' er Cha gao je zdravstveni vidiki qingfei vrstico; dol tri visoke; trezen up Yangwei; lepotno nego telesa; anti-oksidacija, anti-aging; Prehrana; anti-utrujenost; dosežek Način osem večjih učinkov na zdravje.Njegova glavna funkcija je, da faktor, ker čaj polifenoli iz smetane,polifenoli do 60.9% v cha gao, deset krat višje od običajnih čaj!

Cha gao bistvo je visoke čistosti, so zelo občutljive na kakovost vode, če ni s morebitne nečistoče v destilirano vodo piva, čaj kremna juha pregleden svetlo rdeča; če šibko alkalna mineralna voda, čaj čaj prilepite več fenol hitro spremeni v thearubigins in druge koristne snovi, tako da rdeče juha hitro, zelo dobro za zdravje, okus več alkohola.

Ostanki in odpadki pivovarn način : Prvič, skuhamo pitne način: 1, s pot napolnjena z mineralno vodo (samo izpolnite 800ml, 500 ml, da 800ml vode, lahko izberete po okusu odtenki), segrejemo do vrelišča. 2, v čaj 1 g. 3, kuhamo, dokler kuhanjem čaja vse stopljeno (približno 1 minuto), lahko pijete v skici pokal. 4, Če pustite, da se ohladi na približno 60 stopinj, ko pijačo, nato pa juho pregleden, rdeča barva, okus boljši.

Druga, kuhana v čaj metode: 1, nežno zaprti torbe, dal cha gao v skodelico. 2, v vrelo vodo, opazovanje barve, vonj po aromo lahko pijačo. 3, na vrečko cha gao (0.25 g kuhana 150-200 ml vode okusu), je količina vode, se lahko prilagodi glede na osebni okus. 4, čeprav je enostaven za pivo, pijača okus boljši, če uporabite zavre pitne način.

Pu ' er cha gao je instant čaj, enostaven za pivo, polnjenje v preostali čas so pogoji priporočljivo, da zavre pitne metoda

boljšega okusa.


Napiši mnenje

Podobni izdelki