32pcs/set 3 V 1 Izločevalniki Orodje Komplet Orodja Silikonsko Tesnilo, ki je Končna Orodje Injekcijsko Strgalo Caulk Odstranjevalec Nastavite Lopatico Squeegee


Oznake: injekcijsko pero, trowel, dv6500 motherboard, gume squeegee, okno metlice, barve lopatico, injekcijsko tesnilnih mas, , razhroščevalne simbole, tesnilnih mas, lopatico, tesnilnih mas, orodje.

€3.04 €5.15
  • Na zalogi
  • w3109



  • Material: Nerjaveče Jeklo, Plastični, Silikonski
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Uporaba: Računalnik
  • Teža: 0.32KG
  • Številka Modela: WL786500
  • Polje Velikost: 16.5*12*5.8 CM
  • Poreklo: CN(Izvora)

32pcs/set 3 V 1 Izločevalniki Orodje Komplet Orodja Silikonsko Tesnilo, ki je Končna Orodje Injekcijsko Strgalo Caulk Odstranjevalec Nastavite Lopatico Squeegee

Značilnosti:

1. Izločevalniki Orodja in Nerjavno Jekleno Strgalo: Ta Zgostitev orodje, ki vam lahko pomaga popraviti vrzel in čiščenje ostankov lepila, ki je priročen in lepa, Izboljšanje Agglutinating Kakovosti in Estetski Občutek Površino.

2. Več velikostih: 14 različnih velikosti lahko zlahka pokrili vaše lepljenje potrebe in zagotavljajo dobro tesnjenje učinke na različnih področjih in kotov.

3. Zamenljive 5 Silcone Blazine:V Izločevalniki Orodja je bil zasnovan z nedrsečo push-pull gumb, zamenjajte 5 silikonske blazinice, ki jih želite

4. Trpežnih materialov: to je bil izdelan iz Trpežne Zgostitev Plastike ali nerjavečega jekla, Enostaven za čiščenje ne izgubljamo caulk; In so za enkratno uporabo z dolgo življenjsko dobo.

5. Široko Uporabo in Garancija: To izločevalniki orodja lahko uporabite za dom, kuhinjo, kopalnico, tank, okna, skupno korito in tako naprej.

Opis:

To je idealno za pomožno orodje, ki je primerna za vse tesnilne operacije, zato je barva bolj gladko, zapolnitve vrzeli enakomerno, ki je primerna za profesionalne in neprofesionalne delavcev.

Specifikacije:

Polje velikost: 16.5*12*5.8 CM

Teža: 0.32 KG

Material: nerjaveče jeklo, plastika, silikona

Paket Je Vključeno:

32 kos/set * Squeegee orodje (plastična škatla)

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.


P Bogdan1111
2021-04-20
5/5
Todo como describe.

Napiši mnenje

Podobni izdelki