Leseni Ročaj Cedilo, Košare iz Nerjavečega Jekla Hrane Skimmer, Kuhinja Orodje za Rezanec Testenine E2S


Oznake: xs zasebnosti.

€8.06 €11.86
  • Na zalogi
  • w32650



  • Kovina Tip: Drugo
  • Blagovna Znamka: Aihogard
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Colanders & Sesalnikov
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Certificiranje: CIQ
  • Številka Modela: Odcejevalnik

telo, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Leseni Ročaj Cedilo, Košare iz Nerjavečega Jekla Hrane Skimmer, Kuhinja Orodje za Rezanec Testenine E2S

Postavka Specifikacija: Funkcija:

Iz hrane razred premium kakovosti iz nerjavečega jekla, zlitine, korozijo in rjo odporno.

Žične mreže pomeni, da vaš hrane odtoki hitro, brez da bi za nagib skledo.Stabilna odvajanje obroč znanja ne prevrne in ne puščajo hrano, ki je sedel v luža.

Leseni ročaj s kljuke priročno visi na pot, medtem ko v uporabi in shrani stran enostavno.

Globoko košaro design ima hrana, ki je varno za enostaven prenos in vročanje; dolg ročaj ohranja vaše roke izven škoduje način. zabavaj se!

Lahek in vzdržljiv, enostaven za uporabo in čiščenje.

Specifikacija:

Barva: Kot je prikazano.

Material: Nerjaveče jeklo, Les.

V košarico Premera: 12,5 cm/14 cm

Paket Vključuje: 1 x Cedilo

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.


Podolskiy1985
2021-01-27
3/5
Average quality.

Napiši mnenje

Podobni izdelki