Pet Dežni Plašč Rainwear Srednje Velik Pes Dežni Plašč Dežni Plašč Za Psa Pet Oblačila Kuža Doberman Labrador Nepremočljiva Husky Jakna


Oznake: rokavice za baseball, srednji pes, dež plašč, jasno dežni plašč, črna denim jakna moški, lovec jakna, mege jakna moški, alfa hookah model x, moški husky, doberman pinscher, joker trenirko.

€7.79 €14.16
  • Na zalogi
  • w32708



  • Material: PU
  • Vzorec: Trdna
  • Vrsta: Psi
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ključne besede 2: Pet Plašč Zunanji Suppiles
  • Ključna beseda 1: Nepremočljiv Dežni Plašč Za Psa

Opis

Material: PU usnje

Barve: Modra,Roza,Rumena,Oranžna,Zelena

Velikost: S, SM, M, L, XL, XXL,3XL,4XL,5XL

VELIKOST GRAFIKONA

Funkcija

1.Izdelan prstan pu materiala, brez posebnega vonja, zmerno mehkobo, super nepremočljiva.

2.Obstaja vleko odprtino na vratu, ki je humanized, zaradi česar je varneje potovati v deževne dni.

3.V zadnji žep lahko imajo majhne prigrizke, ki je preprost in priročen.Trebuh je mogoče prilagoditi za preprečevanje psa iz občutek umirjeno.

4.Tam so odsevni trakovi na levi in desni strani spredaj stopala in na sredini hrbta, zaradi česar je varneje potovati ponoči.

5.Nepremočljiva: pes dežni plašč je izdelan iz strokovne PU usnje material, s super visoko vodo odpornost in visoko zračnost, enostaven za čiščenje, ne bo povzročila škode na vaš jjeza, in lahko vaš jjeza suho.

6.Varnost: zadnji pes poncho je odsevni trak design, ki se lahko brez težav vidi tudi, če potujete ponoči ali v mraku, tako učinkovito zaščito psa potovanja varnost.

7.Udobno: sponka pasu z nastavljivim trebuha ne bo pes občutek umirjeno, ki jih preprosto jo nosi.In obstajata dva osnovna trakovi na zadnji strani noge, ki ne bo nič psa telo, ko nosi plašč.Psa telo je enostavno, da dajo na in vzlet dežni plašč.

8.Uporabnost: Dež skp načrta, ne skrbite o tem, kako pes glavo mokro.Obstaja vrzel v vratu, lahko vstavite vrvici za sprehod psa.Žep na hrbtni strani lahko shranite pes prigrizki ali igrače.

Paket

1*Pes Dežni Plašč


Tata Zagorovskaya639
2021-04-27
5/5
Excellent

Napiši mnenje

Podobni izdelki