Večnamenski Profil Profil Podvajanje Merilnika Contour Predlogo Obliko Merilnik Duplicator Obris Kopijo Duplicator Orodja Za Merjenje


Oznake: feeler gauge, obris predlogo, obris vladar, valj torbici, obris meter, vrečko mk, rob orodje finder, kota železa polica, jeklo profil predlogo, predloge tesarstvo.

€7.10 €10.30
  • Na zalogi
  • w33689



  • Blagovna Znamka: isfriday
  • Certificiranje: CE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih

Je vaše delo DIY chore?Treba ravnilo, ki omogoča merjenje nepravilnih oblik, da bo vaše delo lažje.

Glavne Značilnosti

Priročno Orodje Za Mizarje

Ta profil profil lahko uporabljate za kopiranje ali skladbo obliko nepravilnih predmete; z ravnila na vrhu, lahko hitro ugotovimo, velikosti od njih, in ustvari instant predlogo za označevanje natančno strešnik kosi.

Praktično Orodje

Primerna za ljudi, ki se uporablja za spremljanje in meritve profilov ali robovi predmetov, na primer navijanje cevi, okrogli okvirji, in drugih nezakonitih predmetov, priročno za modeliranje, lesni, ki delajo na avto organov, in vse druge podvajanje dela.

Premium Kakovost

podvajanje merilnik je izdelan iz nerjavečega dokaz, ABS plastike, ki je trmast materiala za dolgo uporabo.Ni enostavno za preoblikovanje in odpornost proti obrabi!

Enostaven Za Uporabo

Pritisnite zob proti predmeta na tekmo in potem izslediti oblike, ki jo potrebujejo; Da ima dobro rezanje line, ki je dovolj jasen in enostaven in priročen za branje.Specifikacije

Materiali

ABS

Teža Izdelka

12 CM: 160 G

25 CM: 320 G

Vsebina Paketa

Večnamenski Profil Profil × 1 Velikost Izdelka

Opomba

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.


Napiši mnenje

Podobni izdelki