Mala Vaza Plesni Večkratno uporabo 3D Silikonsko Plesni za Epoksi Smolo Sočna Cvet Rastlin Pot Betona, Cementa Gline, Izdelava Sveče


Oznake: yz450f 2011 generator.

€0.38 €0.68
  • Na zalogi
  • w3381



  • Nastavite Vrsto: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta Debelo: No
  • Barve: bela
  • Material: Silikonski

Značilnosti:

1. Za večkratno uporabo: Izdelana iz visoko kakovostnih silikagel, trpežna, za enkratno uporabo, elastično in mehko, okolju prijazen, brez vonja, in jih je mogoče enostavno čistiti z vodo.Po stiskanje in deforming, ga lahko obnovite v prvotno stanje po obdobju počitka.

2. Gladko: znotraj kalupa, je gladka, kar zmanjša potrebo za rezanje in poliranje.Smole plesni so odlična izbira za tiste, ki radi DIY obrti.

3. Združljivost: Ti litje silikonsko plesni so združljive z večino litje materialov kot so epoksi smole, ultravijolični smol, betona, voska, mila, sveče, ipd.

4. Širok obseg uporabe: primeren je za dodajanje kroglice, bleščice, okrasnih, bleščice, pigmenti, posušeno cvetje in okrasitev vse, kar hočeš silikonsko plesni, da ustvarite prilagojene izdelave.

5. Majhen in enostaven za prevoz: proizvod je majhna po velikosti, lahka teža, ne zavzamejo veliko prostora, in je enostavno vzeti proč.

Opis:

Ta izdelek je silikonsko plesni, izdelani iz trpežnega silikona,elastično in mehko,brez vonja, in jih je mogoče enostavno čistiti z vodo.

Specifikacije:

Material: Silikon

Barva: Bela

Tip:Srce,Parcelo,Octagon(neobvezno)

Velikost:

Srce: 10 * 3cm / 3.9 * 1.2 v

Heksagonova: 7.5 * 4 cm / 3.0 * 1.6 v

Octagon: 6.5 * 5 cm / 2.6 * 2.0

Paket Je Vključeno:

1 * Silikonsko plesni

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.


Napiši mnenje

Podobni izdelki